Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
Infoartikel - Papaver orientale

Kæmpevalmue – En smuk violet valmue der egner sig til buketter – Økologisk og Danskproduceret

En meget smuk violet kæmpevalmue med et fliget, loddent løv. Når de papirstynde kronblade falder af, står den dekorative frøstand tilbage og kan bruges i tørrede buketter. Frøene er dyrket af Anders Borgen ved Mariager fjord.
N

Økologisk

N

Frøstabil

 

Egnet til friland

Trives i krukke/altankasse

Dyrkes i fuld sol

Dyrkes i halvskygge

Kræver læ

Sådybde

1

cm.

Højde

50
-100

cm.

Sådan dyrker du

Ud så frøene direkte udendørs i april-maj for at få en blomstring i juni-juli. Vælg gerne et sted med læ da kronbladene let blæser af. Frøene er bittesmå og kan være lidt svære at håndtere. Bland dem eventuelt med lidt fint sand og drys blandingen ud ovenpå jorden. Kæmpevalmue foretrækker en god veldrænet havejord og er ikke vild med en våd tung lerjord.

Vores frøkollektion

Disse frø er en del af TagTomats Frøkollektion 2022. Alle vores enkelte blomsterfrø er økologiske, og vi pakker dem selv i hånden eller på vores antikke frøpakkemaskiner fra 1895, Benny og Bertha, her på Nørrebro. Disse valmuefrø er dyrket af Anders Borgen ved Mariager fjord.