Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.
Kinakål
Infoartikel - Brassica rapa ssp. pekinensis

Kinakål – Granaat – En lækker kinakål med lang tætte blade – Økologisk

Kinakål
En smagfuld kinakål der får lange, tætte hoveder med mørkegrønne blade. Kinakål egner sig til efterårsdyrkning i haven og fungere fantastisk i wokretter og supper.
N

Økologisk

N

Frøstabil

Egnet til friland

Trives i krukke/altankasse

Dyrkes i fuld sol

Sådybde

2

cm.

Planteafstand

30

cm.

Rækkeafstand

40

cm.

Spiretemperatur

15
-25

Spiretid

4
-6

dage

Udviklingstid

60
-90

dage

Levetid

Enårig plante

Egnet til forspiring

Ja

Egnet til efterårssåning

Ja

Sådan dyrker du

Kinakål er særligt egnet til efterårsdyrkning og bør sås i haven fra juli-august og kan høstes ind i efteråret. Kinakålen kan være svær at få til at lykkes, men giver en fantastisk grøntsag under de rette forhold! Man kan med fordel forspire frøene, for en mere stabil plante. Den er sart overfor kulde i starten af vækstsæsonen, og kan let gå i stok - og sætte blomst i stedet for kål.

Forebyggelse og afhjælpning af plantesygdomme og skadedyr

Kinakålen er ofte udsat for angreb af kålfluer, kålsommerfugle og andre insekter. Det er derfor en fordel at plante under dækning af fiberdug. Det kan yderligere være en fordel at plante i blandingskultur, med f.eks. tomater, for at skabe forvirrende dufte, og gøre det sværere for kålsommerfuglen at finde kålplanten.

Vores frøkollektion

Disse frø er en del af TagTomats Frøkollektion 2022. Alle vores grøntsagsfrø er økologiske, og vi pakker dem selv i hånden eller på vores antikke frøpakkemaskiner fra 1895, Benny og Bertha, her på Nørrebro. Frøene i 2022-kollektion kommer fra det østrigske firma ReinSaat.