Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Støt Læger uden Grænsers katastrofeberedskab ved at købe vores solsikkefrø

I TagTomat er vi dybt berørte af den alvorlige og tragiske krig i Ukraine, og vores tanker går i disse dage til befolkningen i landet og andre berørte af krigens følger. Vi har derfor lanceret en ny solsikke-frøpose, designet i Ukraines farver. Overskudet af salget af vores solsikkefrø vil ubeskåret* gå til Læger uden Grænsers arbejde i forbindelse med bl.a Ukraine og deres generelle katastrofeberedskab.
Vi har som firma valgt at støtte Læger uden Grænser, og vil hver måned give en donation på salget. Du kan se nederst på siden hvor meget vi har doneret for hver måned.
Samlet doneret: 6.740 kr
Antal købte poser: 337 frøposer

Køb din frøpose herunder eller i vores webshop

Ukraines nationalblomst – Så et frø for håb

Solsikken er Ukraines nationalblomst, og er i den seneste tid også blevet et globalt symbol for solidaritet med den ukrainske befolkning. Vi har derfor redesignet vores solsikke-frøposer for at vise vores opbakning og medfølelse. Med vores tiltag ønsker vi som firma at gøre noget ”meningsfuldt” i en situation hvor vi som privatpersoner finder det svært at gøre en forskel.

Vi håber I vil være med til at så et frø for håb.

Hvis du sår blomster og solsikker så brug gerne #såetfrøforhåb på sociale medier.

 

Læger uden Grænsers katastrofeberedsskab i blandt andet Ukraine

TagTomat ville ønske vi kunne støtte alle de gode tiltag som sker for Ukraine, men vi har valgt Læger uden Grænser, som har opskaleret deres katastrofeberedskab i og omkring Ukraine. Det har vi fordi at behovet for medicinsk nødhjælp er stort, og det øges dag for dag. Både befolkningen i Ukraine og de millioner der allerede er flygtet fra deres hjem, skal have adgang til livreddende nødhjælp.

Læger uden Grænser har opgraderet deres katastrofeberedskab, som arbejder i nabolandene Polen, Moldova, Ungarn, Rumænien og Slovakiet. Ligesom Læger uden Grænser også er til stede ved grænsen til Belarus og Rusland.

I kan læse mere om Læger uden Grænsers arbejde i og omkring Ukraine her https://www.msf.dk/ukraine.

Donationer:

I marts måned 2022 har I købt 337 solsikkeposer, hvilket har resulteret i en donation på 6.740 kr. som vi har overført til MSFs katastrofeberedskab.

 

Om solsikken

Udover at du støtter Ukraine ved køb af vores solsikkefrø, så får du en klassisk smuk gul solsikke, der kan blive helt op til 4 meter høj – så ved de rette forhold kan den kigge over nabohækken eller altangelænderet. Solsikkeblomsten er derudover bi- og fuglevenlig, og egner sig derfor godt til vildtpleje. Plantens højde gør, at denne solsikke egner sig særligt godt til at stå sammen med fx bønner eller tallerkensmækker, der kan bruge solsikken som klatrestativ.

Du kan læse mere om hvordan du dyrker solsikker her Læs mere samt tips og tricks

 

Det går overskudet af salget til:

*Det samlede salg fratrukket moms på 25%, går til Læger uden Grænsers katastrofeberedskab. Altså hele indtægten, og ikke kun overskudet for salget.

Vi overfører hver måned pengene til Læger uden Grænser, og organisationen bruger så pengene i den del af deres katastrofeberedskab hvor de giver mest værdi. Bemærk at dette kan være i relation til andre konflikter end den verserende konflikt i og omkring Ukraine.