Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Rundvisning for entusiaster i lørdags og på ArkitekturensDag den 1. oktober fra 12-18. Fem kilo høstet i fredags 🙂

23. september 2012
I lørdags var en busfuld pragtfulde entusiaster på besøg fra Østerbro i forbindelse med en rundtur for grønne taginitiativer arrangeret af områdefornyelsen i Skt. Kjelds Kvarter. Læs mere om det nye klimakvarter her. Tak for gode spørgsmål og for den interesse i viste for taghaven. Håber vi ses til arrangementer i 2013. ArkitekturensDag 1. oktober […]
|

I lørdags var en busfuld pragtfulde entusiaster på besøg fra Østerbro i forbindelse med en rundtur for grønne taginitiativer arrangeret af områdefornyelsen i Skt. Kjelds Kvarter. Læs mere om det nye klimakvarter her.

Tak for gode spørgsmål og for den interesse i viste for taghaven. Håber vi ses til arrangementer i 2013.

ArkitekturensDag 1. oktober
Skulle andre være interesseret i at blive vist rundt er der åbent hus på ArkitekturensDag den 1. oktober fra 12-18. Tilmelding ikke nødvendig, men gør det gerne via Facebooksiden. Link til arrangement her

Fem kilo blev høstet i fredags 🙂