Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej hverdage kl. 12-18 og i weekenden kl. 10-15 - Mobilepay, kort og EAN.

Sæsonopstart og Matchmaking i Bispebjerg

16. januar 2013
Kære alle Vinteren har lagt projektet lidt i hi, men jeg er så småt ved at tænke på den kommende sæson. Opstartsworkshop i Bispebjerg / Nord vest Onsdag den 16. januar deltager jeg i en MatchMaking workshop arrangeret af Bispebjerg Lokaludvalg. Formålet er at finde samarbejdspartnere som kan bidrage til bydelens udvikling. Jeg ser frem […]

Kære alle
Vinteren har lagt projektet lidt i hi, men jeg er så småt ved at tænke på den kommende sæson.

TagTomater i hi. December 2012

Opstartsworkshop i Bispebjerg / Nord vest
Onsdag den 16. januar deltager jeg i en MatchMaking workshop arrangeret af Bispebjerg Lokaludvalg. Formålet er at finde samarbejdspartnere som kan bidrage til bydelens udvikling.
Jeg ser frem til workshoppen og håber at finde steder hvor der kan etableres lidt taghaver eller lignende.

Mere info her. Kom frisk på Biblioteket, Rentemestervej 76, onsdag den 16. januar fra 17-20.30.

Potentielt projekt i Skt. Kjelds Kvarter (på Østerbro)
Jeg har søgt om midler til at hjælpe nogle beboere med at få opstartet en grøntsagshave på et fortorv i kvarteret. Vi krydser fingre for at midlerne gives, så projektet kan stå klart ultimo maj.

TagTomatdag i april/maj.
Jeg har tænkt mig, at ansøge om midler fra Nørrebro Lokaludvalg til at afholde en TagTomatdag i maj måned, efter sidste års succesoplevelser.
Er der nogen gårdlaug i kvarteret som vil være med på en kombiansøgning (det giver flere midler ?)

Vejledninger på vej
Jeg har her til aften skitseret lidt på hvordan en vejledning kan se ud på et a4-ark. Følg med de næste par uger. Jeg lover den kommer i januar…

Godt nytår og vel mødt til arrangementer i 2013
/Mads
ps. Husk at en TagTomat på taget er bedre end ti fra supermarkedets køledisk… 😉