Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Tak for en god planteworkshop – og hvem f….. stjæler 2000 liter luft? :-$

10. april 2013
Sammen med Ditte Channo fra Livingwalls.Dk snakkede vi planter, buske og blomster. Det bliver frodigt og duftende. Red. 7 tanke båret ind i baggård af venlige sjæle. Der er desværre nogen som har stjålet ni palletanke fra vores projekt her onsdag eftermiddag. To fra selve fortovshaven, og syv fra Tåsinge Plads. Det er sku utroligt hvad […]

Sammen med Ditte Channo fra Livingwalls.Dk snakkede vi planter, buske og blomster. Det bliver frodigt og duftende.

image

Red. 7 tanke båret ind i baggård af venlige sjæle.
Der er desværre nogen som har stjålet ni palletanke fra vores projekt her onsdag eftermiddag. To fra selve fortovshaven, og syv fra Tåsinge Plads. Det er sku utroligt hvad nogen tjener penge på. 2000 liter luft!

Så enten får vi flere puljemidler eller nedskalerer projektet. Æv.

/Mads