Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kloning af TagTomater – sideskud bliver til nye planter (videoguide)

16. juni 2013
Kære alle Jeg er blevet meget inspireret af dette blogindlæg “How to create infinity clones” skrevet af Jacqui Cheeng fra ArsTechnica der udførligt beskriver hvordan en tomatplante klones. Mange har spurgt om jeg vil lave nogle guide til hvordan dels kapillærkasser og vores taghave er bygget. Inden jeg giver mig i kast med disse, vil […]
|||

Kære alle
Jeg er blevet meget inspireret af dette blogindlæg “How to create infinity clones” skrevet af Jacqui Cheeng fra ArsTechnica der udførligt beskriver hvordan en tomatplante klones.

Mange har spurgt om jeg vil lave nogle guide til hvordan dels kapillærkasser og vores taghave er bygget. Inden jeg giver mig i kast med disse, vil jeg gerne have jeres uforbeholdne mening om denne videoguide til kloning af TagTomater.

Ud over sideskud og jord, kan du bruge de resterende dele af 1½liters flaskerne som vi brugt til kapillærworkshoppen.

Guide til at klone TagTomater

Herunder er dagens billeder af processen:

IMG_20130616_144434

Sideskud, frysepose og toppen af en 1½ l plastflaske

IMG_20130616_145807

Sideskud i flaske og jord

IMG_20130616_150442

Pose over sideskud. Så er det bare at vente…