Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kapillærkasse – Gør det selv. En lille videoguide af TagTomat.dk

23. juni 2013
Kære alle. Rigtig glædelig Skt. Hans. Forsøget med at klone TagTomaterne fra sidste uge er lykkedes, så de bliver plantet ud i en funklende ny kapillærkasse i taghaven . Kom gerne med Feedback på denne lille  videoguide som jeg har lavet med hjælp fra Marie Louise, så fremtidige guides kan blive endnu bedre. Du kan […]
||

Kære alle. Rigtig glædelig Skt. Hans.

Forsøget med at klone TagTomaterne fra sidste uge er lykkedes, så de bliver plantet ud i en funklende ny kapillærkasse i taghaven . Kom gerne med Feedback på denne lille  videoguide som jeg har lavet med hjælp fra Marie Louise, så fremtidige guides kan blive endnu bedre.

Du kan købe vores samlede dyrkningskit i webshoppen her, hvis du ikke selv har materialerne liggende:

Dele til plantekasseKit

Den originale Plantekassekits  video tilbage fra 2013.

I dag laver vi kun “2” vandingsrør eller flasker når vi laver plantekasser, ellers er modellen den samme. Vil du undgå at vandet rådner i kassen, så brug en fiberdug frem for plastposerne fra plantesækkene. Det hele følger med i vores dyrkningskit til kapillærkasser, som du kan købe i webshoppen via ovenstående link.

IMG_20130623_154633
Marinehøne på rov – bladlusene kan ikke føle sig sikre under hjulkronens blade

IMG_20130623_153225
Vi har lavet et par kloner til af dagens nippede sideskud, der står med plastposer over sig mellem Marie Louise, Jacob og Rebecca.

IMG_20130623_141919
Afnipning af sideskud og opbinding af tomatplanter