Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

På cykeltur til grønne baggårde i Pinsen

30. juni 2014
Vi havde solen med os og godt humør, da tyve personer tog med TagTomat rundt til byhaver, skjulte kroge og baggårde på Nørrebro i Pinsen. Vi fik smagt på urterne, talt med nogle frivillige fra Byhaven2200, der var ved at bygge et udebibliotek til ‘grønne’ bøger, og snakket om at skabe grønne jobs, samt om […]

Vi havde solen med os og godt humør, da tyve personer tog med TagTomat rundt til byhaver, skjulte kroge og baggårde på Nørrebro i Pinsen. Vi fik smagt på urterne, talt med nogle frivillige fra Byhaven2200, der var ved at bygge et udebibliotek til ‘grønne’ bøger, og snakket om at skabe grønne jobs, samt om hvordan vi kan få det grønne noget mere ind i vores hverdag.Vi sluttede af med en lille gør-det-selv workshop i TagTomats værksted på Vermundsgade 13. Vi siger Tusind tak for en rigtig dejlig dag i det grønne, til alle der deltog!

TagTomat har faciliteret planlægningen af en række gratis grønne byvandringer i hele juni måned, der er støttet af Nørrebro Lokaludvalg. Alle ture er forskellige, og med forskellige rundvisere.  Læs mere om de kommende byvandringer på nedenstående links:

Onsdag den 25. juni 15:17:30.
Byhaven2200 fortæller om havens tilblivelse og kobler det til udstillingen om Byens Natur på Københavns Museum på Vesterbro.

Mandag den 30. juni fra 18:30-21:00.
Mød TagTomats forskellige projekter fra Taghave på Nørrebro til Fortovshaver i Klimakvarteret på Østerbro. Vi slutter af med en krydderurteworkshop i TagTomats værksted.

Du kan læse meget mere om byhave-vandringerne på www.noerrebrolokaludvalg.kk.dk ellerwww.sharingcopenhagen.dk/