I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Parkeringshaver skaber fællesskaber i byens rum

1. oktober 2014
Vi har længe haft dette projekt liggende i skuffen, eller rettere sagt stående foran vores værksted. I sidste uge fik vi bukseret vores forhave ud på en parkeringsplads, for dels at teste hvordan og hvor hurtigt de flytbare højbede og bænke kunne kombineres til et lille mødested, men også for at få respons fra forbipasserende […]

Vi har længe haft dette projekt liggende i skuffen, eller rettere sagt stående foran vores værksted. I sidste uge fik vi bukseret vores forhave ud på en parkeringsplads, for dels at teste hvordan og hvor hurtigt de flytbare højbede og bænke kunne kombineres til et lille mødested, men også for at få respons fra forbipasserende som en meget subjektiv markedsundersøgelse.

I kan måske gætte hvad de fleste sagde??? 🙂

Der var dog en enkelt forbipasserende som mente, at vi fyldte en hel parkeringsplads med vores parkeringshave, hvilket vi jo glædeligt kun kunne bekræfte. Men vedkommendes bemærkning var ikke ment som et kompliment 🙁

Men bortset fra denne ene forbipasserende var der lutter glæde og smil i sensommerens sol, så hvis nogen har brug for en parkeringshave eller to er vi leveringsdygtige.

Til årsskiftet udløber det parkeringsforlig i Københavns Kommune som de seneste 10 år har sat en stopklods i for at udfordre om vi absolut skal have 70.000 parkeringspladser i kommunen. Mon ikke der kan blive plads til en håndfuld parkeringshaver eller to?

Læs mere om parkeringshaver her.

Herunder lidt godt fra vores fotoshoot af parkeringshaven. Billederne er taget af husfotografen Morten Aagaard Krogh, som flere af jer måske stødte på til høstfesten i august eller EatYourCity konferencen medio september.

Parkeringshave som fællesskab - TagTomat HQ

Parkeringshave som fællesskab – TagTomat HQ

Parkeringshave fra siden

Parkeringshave fra siden

Parkeringshave med hindbær

Parkeringshave med hindbær

Parkeringshave fra gadesiden - TagTomat HQ

Parkeringshave fra gadesiden – TagTomat HQ

Parkeringshave med chili

Parkeringshave med chili

Parkeringshave flyttes på plads

Parkeringshave flyttes på plads

Parkeringshave fra oven

Parkeringshave fra oven