I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Kålkasser og grøntkålsjuletræer på Rådhuspladsen

9. december 2014
Dengang farfar var dreng var det åbentbart ikke ualmindeligt, at der i træfattige egne såsom Vendsyssel eller i lejligheder i arbejderhjem blev lavet juletræer af grønkål. I år har vi taget traditionen til os og opsat grøntkålsjuletræer og kålkasser i TagTomat stil rundt omkring i byen. Den 8. december var vi forbi Rådhuspladsen og give vores bud […]
||

Dengang farfar var dreng var det åbentbart ikke ualmindeligt, at der i træfattige egne såsom Vendsyssel eller i lejligheder i arbejderhjem blev lavet juletræer af grønkål. I år har vi taget traditionen til os og opsat grøntkålsjuletræer og kålkasser i TagTomat stil rundt omkring i byen. Den 8. december var vi forbi Rådhuspladsen og give vores bud på en ‘kålgrøn’ jul.

Vi har fået adgang til dette fantastiske billede fra Hjørring museum fra starten af 1900-tallet. Billedet er fra Holger Friis livserindringer og juletræet blev efter sigende spist som grønlangkål i dagene efter jul.

Da farfar var dreng stod den på grønkålsjuletræ

Da farfar var dreng stod den på grønkålsjuletræ

TagTomat_Vesterbro_grønkålsjuletræ_2014-11-30_IMG_9080_1800px_Web

Kålplanter fra Grennesminde Gartneri

TagTomat_kålkasser_rådhusplads_2014-12-08_IMG_9282_1800px_Web

Kålkasser og grøntkålsjuletræer.

TagTomat_kålkasser_rådhusplads_2014-12-08_IMG_9278_1800px_Web

TagTomat’s Transportable Kål-Juletræ