Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Gavekort til TagTomat – skab grønne aktiviteter i 2015

21. december 2014
Kære alle [row cols_nr=”2″] [col size=”9″] Da vores webshop desværre ikke er kommet op at køre endnu, har vi lavet dette fine gavekort som I kan printe ud og give til en I har kær. I bestemmer selv beløbet I vil give og om I vil printe i farver eller sort hvid 🙂 Link til […]
||

Kære alle

[row cols_nr=”2″]

[col size=”9″]

Da vores webshop desværre ikke er kommet op at køre endnu, har vi lavet dette fine gavekort som I kan printe ud og give til en I har kær. I bestemmer selv beløbet I vil give og om I vil printe i farver eller sort hvid 🙂

Link til pdf i a4-format. eller scan denne QR-kode med din telefon:

[/col]

[col size=”3″]

QR-kode til download af gavekort

QR-kode til download af gavekort

[/col]

[/row]

Støt crowfundingkampagne indtil 15/2-2015:
Vi forestiller os at gavemodtageren så kan gå ind og støtte vores crowdfundingkampagne indtil den 15. februar 2015, og herefter skulle webshoppen gerne være oppe at køre. Eller måske du støtter kampagnen allerede nu via nedenstående link, og printer så et gavekort ud.

Kursusforløb i 2015

Vi har allerede nu planlagt kurser for dyrkning i byen tirsdage i februar og marts, som du indtil videre kan læse mere om på vores Facebookside.

Rigtig god jul ønskes I fra alle os hos TagTomat
/Mads

ps. Tryk på billedet herunder, så kommer du til pdf-versionen af gavekortet.

Gavekort til TagTomat - print ud og giv til en ven

Gavekort til TagTomat – print ud og giv til en ven