Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kurser og webshop i foråret 2015 samt spørgeskema

11. januar 2015
Kære alle Kursusaftener i foråret hos TagTomat – vi startede med gratis foredrag den 3. februar fra 19-20:30. Vi har henover vinteren arbejdet på at få strukket dels et kursusprogram sammen, men også et system der kan håndtere tilmeldinger mm. direkte via hjemmesiden, så I og vi slipper for en masse gebyrer hos eksterne parter. […]

Kære alle

Kursusaftener i foråret hos TagTomat – vi startede med gratis foredrag den 3. februar fra 19-20:30.
Vi har henover vinteren arbejdet på at få strukket dels et kursusprogram sammen, men også et system der kan håndtere tilmeldinger mm. direkte via hjemmesiden, så I og vi slipper for en masse gebyrer hos eksterne parter.

Det betyder at vi begynder at afholde kurser i at dyrke grønt, kompostere og skabe fællesskaber på vores værksted. I første omgang bliver det Marianne Mark, Jens Juhl og Mads TagTomat der afholder kurserne tirsdage i februar, marts og april.

I kan læse om alle vores kurser og “events” under www.tagtomat.dk/events eller under fanebladet “Kurser”

 

Marianne Mark, Jens Juhl og Mads Boserup Lauritsen

Marianne Mark, Jens Juhl og Mads Boserup Lauritsen

 

Webshop hos TagTomat
Der er mange som har efterspurgt at vi får en webshop op at køre, hvor man kan købe forskelligt til at dyrke grønt i byen. Webshoppen er nu oppe at køre, og man kan betale med bankoverførsel indtil Nets/Teller har godkendt vores betalingsløsning, som vi forventer vil komme i løbet af marts måned.

Spørgeskema for 2015s produkter
Vi har lavet et kort og inspirerende spørgeskema der skal styrke vores produkter og ydelser til jer, folk der gerne vil dyrke eller have mere grønt at se på i jeres hverdag. Der er ingen præmier eller andet forbundet med at svare, men vi vil være glade for at I kommer med feedback og beskriveler i “andet” felterne hvis I vælger den kategori.

Besvar spørgeskemaet via dette link

Open Source Analyseværktøj
Vi har valgt at bruge et værktøj som hedder LimeSurvey. Det er et Open Source analyseværktøj, hvor man via deres betalingsløsning på LimeQuery.com betaler pr. besvarelse for at støtte udviklingen af projektet. De laver et godt produkt som TagTomat bruger, og det betaler vi glædeligt lidt for at bruge. Det er de samme principper vi bygger TagTomat op på økonomisk.