Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

TagTomat tilbyder

29. januar 2015
Drømmer du om en grøn baggård hvor I kan dyrke grønt i fællesskab eller, at din boligforenings græsørkener bliver omdannet til frodige blomstermarker? Så læs bare videre… Vi har efter ønske fra mange, både private, offentlige og ikke mindst boligforeninger lavet en lille A4 folder som på to sider beskriver hvad vi laver her i […]
||

Drømmer du om en grøn baggård hvor I kan dyrke grønt i fællesskab eller, at din boligforenings græsørkener bliver omdannet til frodige blomstermarker? Så læs bare videre…

Vi har efter ønske fra mange, både private, offentlige og ikke mindst boligforeninger lavet en lille A4 folder som på to sider beskriver hvad vi laver her i firmaet, og ikke mindst hvad vi kan hjælpe jer med for at skabe flere grønne fællesskaber mellem husene.

Det er Kirsten Østergaard Martensen, som vi har været så heldige at have til rådighed her i januar måned, der har samlet materialet til folderen. Kirsten har tidligere været ansat på Miljøpunkt Amager, hvor hun blandt andet stod for at koordinere den store “Eat Your City” konference i september 2014. Se billeder fra konferencen i dette blogindlæg.

Herunder kan I se se skærmprint af folderen, og I kan downloade den som pdf via dette link. Del den gerne I jeres netværk, boligforening eller andet, hvis I har brug for inspiration til at komme videre i jeres grønne omdannelse af byens rum.

Her på hjemmesiden, vil vi løbende udbygge “Vi tilbyder” i ovenstående menu, hvor information også vil være tilgængelig.

TagTomat tilbyder side 1

TagTomat tilbyder side 1

TagTomat tilbyder side 2

TagTomat tilbyder side 2