Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Fristelsen var for stor…

17. april 2015
De næste syv uger fra den ( 16. april 2015 – 7. juni 2015) er der udstilling på Dansk Arkitektur Center (DAC) med overskriften “Fællesskab Din By”. En masse spændende projekter fra GivRum, Østergro og andre af vores gode samarbejdspartnere er repræsenteret, og vi er med i Borgerlyst beskrivelse af eksempelprojekter på hvordan man kommer […]
|||||
De næste syv uger fra den ( 16. april 2015 – 7. juni 2015) er der udstilling på Dansk Arkitektur Center (DAC) med overskriften “Fællesskab Din By”.

En masse spændende projekter fra GivRum, Østergro og andre af vores gode samarbejdspartnere er repræsenteret, og vi er med i Borgerlyst beskrivelse af eksempelprojekter på hvordan man kommer i gang med frivillige projekter. Herunder er en lille video som også kører på udstillingen som blev optaget i sommeren 2012.

https://youtu.be/x3TacpLhCEc

For jer der ikke var med til åbningen i går er her et par billeder, hvor Kulturminister Marianne Jelved åbnede ballet. Vi fik mulighed for at fortælle lidt om TagTomat, og delte lidt frøbomber ud med den fineste indpakning.

Illustrationerne er lavet af Roar Lerche, som vi har fornøjelsen af at have med på holdet her i forårets sol og varme.

Vi satser på at frøbomberne snart kommer til salg i DACs butik, men indtil da må I kigge forbi vores showroom på Stefansgade 3 i vores butiksfællesskab KnAsT.

Glædeligt forår ønskes i alle 🙂

 

 

Udstillingsåbning på DAC, "Fællesskab Din By"

Udstillingsåbning på DAC, “Fællesskab Din By”

Gør Det Sammen! Udstillingsåbning på DAC, "Fællesskab Din By"

Gør Det Sammen! Udstillingsåbning på DAC, “Fællesskab Din By”

TagTomat sammen med Borgerlyst. Udstillingsåbning på DAC, "Fællesskab Din By".

TagTomat sammen med Borgerlyst. Udstillingsåbning på DAC, “Fællesskab Din By”.

TagTomats socioøkonomiske og økologiske FrøBomber ved siden af De Kinesiskproducerede Flower Grenades! Udstillingsåbning på DAC, "Fællesskab Din By".

TagTomats socioøkonomiske og økologiske FrøBomber ved siden af De Kinesiskproducerede Flower Grenades! Udstillingsåbning på DAC, “Fællesskab Din By”.

Indpakning til TagTomats FrøBomber, Lavet af Roar Lerche (roarlerche.dk)

Indpakning til TagTomats FrøBomber, Lavet af Roar Lerche (roarlerche.dk)

Hun kunne ikke stå for fristelsen! Udstillingsåbning på DAC, "Fællesskab Din By".

Hun kunne ikke stå for fristelsen! Udstillingsåbning på DAC, “Fællesskab Din By”.