Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

#GrønFront | #ØlTomat | #Smagenaf2200

22. september 2015
Nørrebro Bryghus har inviteret TagTomat indenfor hos deres brygmester Emil for at få vores bud på hvad #SmagenAf2200 er. Vi har været igennem en intens udvikling, hvor resultatet er blevet en brown ale med en humlet eftersmag, men fordi jeg egentligt ikke kan lide smagen af humle har vi hældt et par flasker rom i […]
||||

Nørrebro Bryghus har inviteret TagTomat indenfor hos deres brygmester Emil for at få vores bud på hvad #SmagenAf2200 er. Vi har været igennem en intens udvikling, hvor resultatet er blevet en brown ale med en humlet eftersmag, men fordi jeg egentligt ikke kan lide smagen af humle har vi hældt et par flasker rom i det store 1500liters bryg.

Vi har kaldt øllen for GrøntFront, som jo dels er det vi arbejder for, og som samtidig vidner lidt om hvor bydelen står politisk…

Hvor købes den:
Øllen kan i det næste stykke tid købes i Superbrugsen, Føtex og Kvickly på Nørrebro samt på gode beværtninger, og der er kåringsfest af den kommende NørrebroØl den 15. oktober på Nørrebro Bryghus.

Stem Grøn Front i parlamentet:
Holder du af vores øl, eller synes du bare at TagTomats øl skal vinde så stem via dette link på Grøn Front 🙂 Der kan du også stemme på de to andre kandidater, som er ganske gode bud på hvad andre godt kan lide.

Grafik af:
Det er den gode grafiker Roar Lerche som har lavet den fine etikette. Dem af jer som har haft nogle af vores produkter i hænderne, vil kunne genkende hans streg.

Housewarming den 4. oktober 2015
Håber I finder øllen interessant, vi kan ihvertfald godt lide den… og glæder os til at servere den til vores housewarming den 4. oktober i vores nye hovedkvarter på Husumgade 2.

/Mads

Video om Grøn Front 🙂

 

Flasken med den Grønne Front, af TagTomat til folket :-)

Flasken med den Grønne Front, af TagTomat til folket 🙂

Tilførsel af Flor de Caña rom for sødme og behagelig eftersmag

Tilførsel af Flor de Caña rom for sødme og behagelig eftersmag

Skitsen for den Grønne Front. Af Roar Lerche

Skitsen for den Grønne Front. Af Roar Lerche

En fin etikette lavet af Roar Lerche

En fin etikette lavet af Roar Lerche

Manden bag TagTomat

Manden bag TagTomat

Tegningen for den Grønne Front. Af Roar Lerche

Tegningen for den Grønne Front. Af Roar Lerche