Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

KontorTomat afsluttes med maner – som fortovshave

3. maj 2016
Det sidste års tid har vi arbejdet hårdt på at få videre- og færdigudviklet “KontorTomat” som er et innovationsprojekt støttet af Innovationsfonden, for at modne TagTomats selvvandingsmoduler til også at kunne bruges inden døre. Vi har siden vi indtog vores showroom i efteråret 2015, kombineret et hav af forskellige plante- og jordtyper, som du kan […]
||||

Det sidste års tid har vi arbejdet hårdt på at få videre- og færdigudviklet “KontorTomat” som er et innovationsprojekt støttet af Innovationsfonden, for at modne TagTomats selvvandingsmoduler til også at kunne bruges inden døre. Vi har siden vi indtog vores showroom i efteråret 2015, kombineret et hav af forskellige plante- og jordtyper, som du kan læse mere om i et senere blogindlæg.

Selve projektet KontorTomat skal vi slutevaluere i juni måned, men vi har her den sidste måneds tid leveret et par projekter til eksempelvis  – Frølaboratorium på Valby- og Sydhavns biblioteker samt Fortovshaver ved Miljøpunkt Østerbro og Danmarks Naturfredningsforening, som er direkte afløbere af udviklingsprojektet.

Selvom det kan virke ulogisk at KontorTomat kan stå på et fortov, så er designet og konceptet blevet så robust, at vores PlanteKasseModuler kan bruges til begge typer af projekter, og ikke mindst kan vi koble PlanteKassemodulerne på nedløbsrør, så det kan høste regnvand.

Vi er begyndt at kombinere plantekassemodulerne med vores KøkkenKasser, og vi kan snart tilbyde PlanteStativerne, hvor der sidder KøkkenKasser på til salg, ideelt til eksempelvis altaner eller gårdmiljøer hvor man vil have grønt på vertikale flader. Alt har selvfølgelig selvvanding, og kan kobles på pumper, så de selv sørger for vanding i løbet af ugen.

Find videoer og flere billeder på vores facebook www.facebook.com/tagtomat

Altid brug for lidt ekstra hænder til workshops. Her ved Miljøpunkt Østerbro den 30. april 2016.

Altid brug for lidt ekstra hænder til workshops. Her ved Miljøpunkt Østerbro den 30. april 2016.

PlantekasseModulerne laves af lærketræ og kan indeholde 65liter regnvand.

PlantekasseModulerne laves af lærketræ og kan indeholde 65liter regnvand.

Formidlingsmøbel på Valbybibliotek

Formidlingsmøbel på Valbybibliotek

PlanteStativ med seriekoblede KøkkenKasser vises frem til workshop den 9. april på Valby Bibliotek

PlanteStativ med seriekoblede KøkkenKasser vises frem til workshop den 9. april på Valby Bibliotek