Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Er du vores nye praktikant i efteråret 2017?

31. maj 2017
Vil du skabe grønne fællesskaber og jordnære byrum, og brænder du for at få ”hands on” erfaring med i bagagen inden dit speciale? TagTomat er en tværfaglig virksomhed baseret på Nørrebro i København, hvor vi udvikler, bygger, anlægger, drifter og konstant udfordrer, hvad grønne fællesskaber skal og kan være. Vi udvikler nutidens og fremtidens grønne […]
|Nomineret til Danish Design Award 2017 - TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

Vil du skabe grønne fællesskaber og jordnære byrum, og brænder du for at få ”hands on” erfaring med i bagagen inden dit speciale?

TagTomat er en tværfaglig virksomhed baseret på Nørrebro i København, hvor vi udvikler, bygger, anlægger, drifter og konstant udfordrer, hvad grønne fællesskaber skal og kan være. Vi udvikler nutidens og fremtidens grønne byrum, udeskolerum, skolehaver, baggårde, altanhaver og tagterrasser mm.

Vi har i de seneste år oplevet en massiv udvikling i vores projekter og produkter, og vi har brug for en kollega som kan bidrage til de fortsatte kvantespring, som vi forventer vil ske i efteråret.

Vi arbejder med alt fra konceptudvikling, skitsering, formidling, forretningsudvikling, undervisning, etablering og rådgivning, og har udover vores showroom og kontor på Husumgade, produktionsfaciliteter i Nordvest og en lille planteskole et stenkast fra hovedkontoret. Vi er i en tæt dialog med borgere, beboere og kunder, og vi forventer du er god til at tale med folk og har et imødekommende sind.

Du er en lynskarp og arbejdsom praktikant, som vil være med til at udvikle vores spændende projekter og produkter i efteråret/vinteren 2017. Du vil indgå i en bred projektportefølje af større og mindre projekter. Da en del af praktikken ligger ”off-season” vil fokus være på formidling af vores eksisterende og kommende projekter, samt løbende sparring på forskellige dele af TagTomats virke.

Du vil også skulle indgå i det daglige arbejde med at skabe grønne fællesskaber og byrum, så du kan godt forvente at få jord under neglene og sætte en skrue eller to i et af vores byrumsmøbler. Arbejdssproget i TagTomat er dansk.

Du er på den sidste del af din kanditat. Måske læser du til urban designer eller arkitekt, men det vigtigste er, at du brænder for udviklingen af vores byers mindre byrum og fællesskaber.

Vores projekter baseres på en stærk faglighed bestående af blandt andet arkitekt, landskabsarkitekt, urban designer, gartner, bybonde, bygartner, igangsætter, tømrer, snedker mm. Vi arbejder tæt sammen for at udvikle de bedste løsninger.

Sted: Husumgade 2, Nørrebro – København

Periode: August 2017-januar 2018 (6 måneder), alternativt september 2017-februar 2018.

Kontakt: Mads Boserup Lauritsen, mobil 42576273

Form: Praktikforløb under studiet, 37 timer/uge – ulønnet (du har SU’en med).

Ansøgningsproces: Send din ansøgning, CV og portfolio som pdf (max. 5mb) til info@tagtomat.dk med emnet ”Praktikant efterår 2017” senest d. 12. juni.” Samtaler løbende og senest i uge 24.

Herunder kan du se billeder fra nogen af vores seneste projekter og vi vil anbefale at du orienterer dig i vores seneste blogindlæg og nyhedsbreve inden ansøgning. Og du kan læse lidt om vores tanker om urban gardening her, og downloade første kapitel af vores bog.

Den lave terrasse er et oplagt sted til aftensnak

Pasningsguides TagTomat

Nomineret til Danish Design Award 2017 - TagTomat - Vejen til grønne fællesskaber i byen

Nomineret til Danish Design Award 2017 – TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen

Havelodder gøres klar i skolehaven på Lykkebo skole

Havtorn og østers blev nydt til vores workshop