Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Lokalt fodboldhold til Vildbjerg Cup med tomater på ryggen

10. september 2018
TagTomat startede meget lokalt på Nørrebro, og selvom vi er et lille firma, er det vigtigt for os at give Nørrebro noget igen. Det har vi bl.a. valgt at gøre ved at støtte det lokale initiativ Nørrebro United gennem et tøjsponsorat til fodboldholdet U9 Cameroun.
|||

På Nørrebro er der mange initiativer, der bidrager til det gode lokalmiljø. Nørrebro United er et af dem. I løbet af de ti år, klubben har eksisteret, er den vokset stødt, og i 2017 fik den prisen som ”Årets Idrætsforening” i Københavns Kommune for sit arbejde for lokalområdet og et stort socialt engagement.

Rigtig mange unge på Nørrebro spiller fodbold i klubben og repræsenterer bydelen til stævner rundt omkring i landet. Heriblandt holdet U9 Cameroun med nogle ret så fodboldpjattede drenge, som TagTomat har sponsoreret spillersæt til.

Fokus før kampene starter

Stolte drenge

I begyndelsen af august deltog holdet i Vildbjerg Cup, som udover at være en af de største sportsbegivenheder i Danmark, også er en af de største ungdomsfodboldturneringer i Europa. De syv drenge på holdet var iført Nørrebro Uniteds klassiske grønne-og-hvid-stribede trøjer med både navn, nummer og tomattryk på.

De brede skuldre fra Nørrebro fylder næsten målet ud

Vi er simpelthen så glade for sponsoratet! Både fordi vores drenges drøm om spillersæt med navn og numre på gik i opfyldelse, og fordi de samtidig løber rundt og reklamer for sådan et sejt foretagende som TagTomat, der er med til at gøre Nørrebro til et dejligt sted at bo!

Pokaler til hele holdet – og til TagTomat

Om det var den lokale tomatkærlighed, der gav det sidste styrke, er uvist, men drengene vandt deres pulje og kom hjem fra Jylland med fine pokaler. De tog også en pokal med hjem til TagTomat som tak for sponsoratet, som du kan se, hvis du kigger forbi vores showroom på Jagtvej 59.

Jeg har i flere år haft lyst til at sponsere den lokale klub. I og med at flere og flere baggårde og privatkunder på Nørrebro køber vores produkter, samt lader os drifte deres gård, er der begyndt at komme økonomi i butikken til at kunne støtte op om lokalidrætten. I år blev det til spiller dragter til U9 Cameroun, så må vi se hvor mange driftsaftale det bliver til i 2019, så vi kan sponsere endnu flere hold…

De lokale drenge fra Nørrebro indtager Vildbjergcup 2018 – klar til start

Skal vi drifte jeres baggård?

Hvis du vil gøre det muligt for os at sponsere flere hold, så få gerne din baggårds bestyrelse til at vælge os til at drifte jeres grønne arealer. Vi gør det gerne i samarbejde med jeres eksisterende gårdmand/kvinde, og i flere tilfælde sker det i tæt samarbejde med beboerne, som eksempelvis i Baldersgården på Nørrebro.

Kom gerne forbi til infoaften om grøn drift mandag den 1/10-2018 i vores showroom på Nørrebro.