Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Overgangen til en ny epoke – downsizing TagTomat

25. oktober 2018
Da TagTomat startede som en lille taghave med fem plantekasser tilbage i 2011, havde jeg ikke den vildeste ide om, at jeg her ved udgangen af 2018 ville sidde med et projekt, der har udviklet sig til en grøn toneangivende produktions- og oplevelsesmaskine med fire lokationer, budcykler, lastbil og batteridrevne hækklippere m.m., som giver mig […]
|||||||||

Da TagTomat startede som en lille taghave med fem plantekasser tilbage i 2011, havde jeg ikke den vildeste ide om, at jeg her ved udgangen af 2018 ville sidde med et projekt, der har udviklet sig til en grøn toneangivende produktions- og oplevelsesmaskine med fire lokationer, budcykler, lastbil og batteridrevne hækklippere m.m., som giver mig og mine ansatte brød på bordet.
En af de væsentligste grunde til at TagTomat er kommet til, hvor det er i dag, er – udover knofedt og en masse støtte fra venner, bekendte, min søde kone og familie m.m. – at vi har været gode til at finde de rigtige lokationer til kontorer, showroom, værksted, udendørs planteskole osv. På den ene side har det været en fantastisk udvikling med nye, større og mere spændende lokationer, men det er også blevet så stort nu, at der måske er brug for at konsolidere / downsize lidt.

Her i slutningen af 2018 går vi derfor fra 4 til 2 lokationer. Vores planteskole, som ad flere omgange har dannet rammerne for grønne fællesspisninger under byhavefestivaler og meget andet, har vi lejet af Københavns Kommune. De har opsagt lejemålet fra årsskiftet, og vi er derfor i tænkeboks og i rigtig god dialog med forskellige partnere, om hvordan vi kan få skabt nogle gode Nørrebronære arealer, som vi kan boltre os på.

Showroom på Jagtvej og værksted i Nordvest

Da vi i april i år åbnede nyt Showroom på Jagtvej 59 – et stenkast fra vores hidtidige showroom på Husumgade 2 – tænkte jeg, at vi sagtens kunne bevare synergien mellem kontor og butik så tæt på hinanden. Vi må nu erkende, at større er firmaet heller ikke, så vi vil samle tropperne på Jagtvej 59, så vi – og I, vores læsere og kunder – kun skal gå ét sted hen for at møde os i hverdagen. Vi har samtidig udvidet vores baglokale til at være vores primære udviklingsafdeling, da vi nu har plads til eksempelvis en stor stålvask med stålbord, hvor vi fx kan lave forsøgsopstillinger med forskellige svampe.

Produktionen af plantekasser og andre større produkter vil fortsat være på værkstedet i Nordvest, hvor ejendommen, vi bor til leje i, er blevet overtaget af en ny og progressiv udlejer. Vi har derfor fået lidt mere udeareal samt adgang til bad og toilet, så forholdene på værkstedet har aldrig været bedre.

Herunder har jeg samlet lidt forskellige før og efter billeder af de forskellige lokationer vi har været på – da vi startede, hvordan det så ud i processen, og hvordan vi efterlod det:

HQ #1 + Værksted #1 | Primo 2014-Primo 2015 | Vermundsgade 13-15 – 2100 KBH Ø:

[row cols_nr=”3″]

[col size=”4″]

TagTomat startede i en garage på Østerbro – februar 2014

[/col]

[col size=”4″]

Høstfest for at fejre TagTomat ½ års fødselsdag – august 2014

[/col]

[col size=”4″]

Selvvandende planterkasser foran værkstedet på Vermundsgade 13 – august 2014

[/col]

[/row]

Værksted #2 (+ HQ #2)| Medio 2015-???? | Glentevej 70C – 2400 KBH NV:

[row cols_nr=”3″]

[col size=”4″]


Renovering af værkstedslokalerne

[/col]

[col size=”4″]

Oplag af færdige plantekassemoduler

[/col]

[col size=”4″]


Produktion af bænk i 2015

[/col]

[/row]

HQ #3 + Showroom #1 | Medio 2015-Ultimo 2018 | Husumgade 2 – 2200 KBH N:

[row cols_nr=”3″]

[col size=”4″]

Klargøring af Husumgade 2 – September 2015

[/col]

[col size=”4″]

Sollys en kold vinterdag med nyt mødelokale i genbrugsvinduer – februar 2017

[/col]

[col size=”4″]

Høstfest for at fejre TagTomat ½ års fødselsdag – august 2014

[/col]

[/row]

Showroom #2 | Primo 2018-Ultimo 2018| Jagtvej 59 – 2200 KBH N:

[row cols_nr=”4″]

[col size=”3″]


Renovering af showroom på Jagtvej 59 – 2018

[/col]

[col size=”3″]


Gulv og vægge er færdige – Jagtvej 59 – 2018

[/col]

[col size=”3″]


Klar til indvielsesfest – Jagtvej 59 – 2018

[/col]

[col size=”3″]


Butiksindretning på Jagtvej 59 – 2018

[/col]

[/row]