I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev: Adventsgaver | SvampeTips & stiklingeguides

1. november 2019
Vi har sammensat nogle forskellige adventskalendere med blandede gode sager fra os selv og vores gode samarbejdspartnere, og som læsere af dette nyhedsbrev vil vi gerne give jer 15% rabat på vores adventsgaver og gaveæsker i hele november.

Kære læser

Efter en udfordrende uge 43, hvor vi både havde besøg af indbrudstyve, som stjal alt vores værktøj, en hjemmeside der crashede ikke mindre end 4 gange og en lang række af mindre uheld, er vi glade for at have vendt kalenderbladet, og vi kan ikke lade være med allerede at glæde os til julen.
Derfor har vi sammensat nogle forskellige adventskalendere med blandede gode sager fra os selv og vores gode samarbejdspartnere, og som læsere af dette nyhedsbrev vil vi gerne give jer 15% rabat på vores adventsgaver og gaveæsker i hele november. Følg linket længere nede og brug rabatkoden Grønfront2019 i webshoppen.
Som følge af sidste uges hjemmesideproblemer, har vi besluttet at lave en helt ny hjemmeside. Se et sneak peak her og kom meget gerne med feedback til vores gamle hjemmeside! Hvad virkede godt? Hvad virkede ikke? Du kan bare trykke “svar” til dette nyhedsbrev (eller skrive til info@tagtomat.dk).
Som tak sætter vi en adventskalender til udlodning blandt feedback-giverne: “Den gode” hvis I er op til 20, som kommer med feedback, “Den Sjove” hvis I er over 20, og “Den Luxuriøse”, hvis I er over 50 som kommer med feedback.
Grøn front!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Adventsgaver – Den Gode, Den Sjove og Den Luxuriøse

Adventsgave_samlede_den-sjove_web1800pxvers2
Vi har sammensat 3 forskellige adventskalendere med lidt for enhver smag. Pt. kan pakkerne kun afhentes i vores butik, da de flydende sager ofte går i stykker, når vi sender med GLS. Vi arbejder på at finde en løsning, så sig endelig til, hvis I har gode forslag til forsendelse af flydende varer.

SvampeSækDeluxe: ny guide på forummet og flot juleedition

SvampeSæk_julefoto_01_2018-11-28_kvadrat_web
Vi har oplevet at østershattene i vores SvampeSæk Deluxe har en tendens til at gro ud igennem de små huller i jutesækken og sætte sig fast, så det bliver svært at genbruge den.
Vi har derfor lavet denne guide på vores forum med gode fifs til, hvordan det kan undgås.
SvampeSæk Deluxe fås desuden resten af året som en særlig juleedition.

Grundige guides til at lave stiklinger

Stiklinger af indendørsplanter, pt. 2
Hvis du synes vores seneste indlæg om stiklinger var spændende, så tjek også vores forum ud. Her kan du nu finde 3 dybdegående guides til stiklingeformering med airlayering, bladformering og stængelformering, og der er flere på vej.

Østershattene går amok!

pink-østershat-fra-forum_IMG_4199_1800pxweb
Hvis du dyrker svampe i kaffegrums eller gerne vil i gang med det, så kan vi også anbefale at tjekke forummet. Her har flere kunder berettet om østershatte som gror vildt op ad siderne i deres bøtter. Følg linket nedenfor og se, hvad du kan gøre ved det.