Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev: Ny hjemmeside | Mikrogrønt | Nye svampe | God jul

16. december 2019
SÅ er den nye hjemmeside i luften!! Vi har glædet os helt vildt til at vise jer den! Hvis du ser den gamle hjemmeside i din browser, eller på din telefon skal du opdatere dit "skærmbillede". Det er "ctrl+shift+r" på en PC og "cmd+r" på en Mac. Du kan se, hvordan den nye forside ser ud her øverst i nyhedsbrevet.

Kære læser

SÅ er den nye hjemmeside i luften!! Vi har glædet os helt vildt til at vise jer den! Hvis du ser den gamle hjemmeside i din browser, eller på din telefon skal du opdatere dit “skærmbillede”. Det er “ctrl+shift+r” på en PC og “cmd+r” på en Mac. Du kan se, hvordan den nye forside ser ud her øverst i nyhedsbrevet.
Nu er det sådan, at der altid sniger sig en masse tekniske fejl ind, når man bygger ny hjemmeside – vi giver derfor et styks SvampeBox eller GrowGreen-kit, hvis du finder andre fejl end ovenstående og indrapporterer dem til info@tagtomat.dk.
Udover travlhed med ny hjemmeside, har vi haft knald på produktudviklingen det sidste stykke tid, og vi kan nu stolt præsentere dig for: GrowGreen – hvor du kan dyrke dit eget mikrogrønt, SvampeDyvler – så du kan dyrke østershatte i træ og SvampeBlok – så du kan dyrke dine egne shiitakesvampe!!
Du kan se mere om det hele i nyhedsbrevet her, og så har vi en forespørgsel fra 3 seje studerende, som er ved at undersøge jeres forbrugsvaner omkring SvampeBoxen, og derfor håber, at I har lyst til at bruge 2 min. på dette spørgeskema:
https://www.onlineundersoegelse.dk/s/78c081d
Grøn front og god jul!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

GrowGreen – Dyrk dit eget mikrogrønt!!

Med GrowGreen får du en cirkulær dyrkningsoplevelse, som lader dig følge naturens processer helt tæt på, guider dig til hvordan du selv kan genbruge / upcycle og lader dig dyrke din egen sprøde mad.
GrowGreen - Dyrk dit eget mikrogrønt - starterkit

SvampeDyvler – gør-det-selv-kit til træ

SvampeDyvler - gør-det-selv-kit til træ
Med SvampeDyvler by TagTomat får du grundingredienserne til at dyrke dine egne spiselige svampe i træ – hvadenten det er i en kævle på altanen eller en træstub i haven.

SvampeBlok – med lækre Shiitake-svampe

TagTomats SvampeBlok byder den rå natur inden for døren, og gør det nemt at dyrke lækre Shiitake-svampe hjemme i dit eget køkken.
(Vi glæder os selv rigtigt meget til at smage dem, og det bliver altså meget mere lækkert end den på billedet – den er endnu ikke begyndt at få rigtige frugtlegemer).
SvampeBlok - Shiitake

Åbent juleværksted hos TagTomat

Åbent juleværksted hos TagTomat
Du kan stadig nå at lave dine egne julegaver, når vi holder Åbent Værksted i weekenden. Her kan du (og/eller dine børn) lave customized SvampeBoxe (50 kr/stk) under kyndig vejledning. Samtidig er butikken åben, så kom forbi og få klaret årets julegaver, hvad enten du er til DIY eller ej!
GrowGreen by TagTomat - Dyrk dit eget mikrogrønt