I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev: Nye kurser | Hjælp til de sidste julegaver | God jul og tak for i år

20. december 2019
Med juleferien lige rundt om hjørnet, vil vi ønske dig en rigtig glædelig jul og et rigtigt godt nytår! Vi er glade for, at du har lyst til at følge med i, hvad vi går og finder på af grønne projekter og skøre produkter.

Kære læser

Med juleferien lige rundt om hjørnet, vil vi ønske dig en rigtig glædelig jul og et rigtigt godt nytår! Vi er glade for, at du har lyst til at følge med i, hvad vi går og finder på af grønne projekter og skøre produkter.
Vi har åbent t.o.m. den 23. december i butikken på Jagtvej (i weekenden fra kl. 11-16 og på mandag fra kl. 12-18), men går herefter på juleferie mellem jul og nytår. Vi er tilbage på kontoret og sender med GLS igen fra uge 2.
Hvis du lige mangler en sidste julegave, så har vi lige lagt nye kurser op på hjemmesiden. Du kan lære mere om svampedyrkning, fermentering og stiklingeformering, og så har vi et par altanindretningworkshops og en aften om urban gardening på tegnebrættet.
Grøn front, god jul og godt nytår!!
Mads & hele holdet bag TagTomat

Nye kurser i kalenderen og flere på vej

|||||||||||||
Hvis du lige mangler en sidste julegave (evt. til dig selv), så har vi lagt kurser i kalenderen. Du kan lære at fermentere og sylte, dyrke svampe eller lave stiklinger – og vi har også altanworkshops og dyrkning i byen på tegnebrættet.

Gavekort til den som har alt

Gavekort til butik og webshop
Du kan også give et gavekort. Det kan bruges på vores webshop, og er en ideel gave til en person, der er glad for grønne planter og bæredygtige produkter. Gavekortet bliver sendt til din mail eller kan købes i butikken, og gælder fra januar både i butik og webshop.
|