I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-10-05 | Så er der korn | Vi pønser på at starte kurser op igen | Få 20% på Bergs Potter

5. oktober 2021
Regnen falder over København i disse dage, og det er tid til at så sine vinterafgrøder. I år når jeg personligt ikke at få sået til med meget i taghaven, men en ting jeg vil prøve er vores fem nye/gamle kornsorter.

Kære ven af TagTomat – Det er tid til at så korn !

Regnen falder over København i disse dage, og det er tid til at så sine vinterafgrøder. I år når jeg personligt ikke at få sået til med meget i taghaven, men en ting jeg vil prøve er vores fem nye/gamle kornsorter.
Det siges at svedjerugen kan blive op til 2 meter høj, at purpurhveden står med rosa aks og at den danske spelt var noget de spiste i stenalderen langt før nogen havde tænkt på spelt var en del af sammensatte ord. Og selvom ingen af os bliver selvforsynende med korn i vores baghaver, så håber jeg at I vil være med til at teste kornet som dekorativt element i det ganske land. Måske det kunne blive en trend??
Hvilke kurser skal vi afholde?
I takt med at vi begynder at komme tilbage til hverdagen, har vi fået mod på at afholde kurser og åbne kursusaftener i vores lokaler igen. Men mit spørgsmål vil være til dig, kære læser, hvilke kurser synes du vi skal afholde? Og hvad synes du prisen og længden på kurset skal være?
Download, del og køb
Jeg håber at I har fået en god start på oktober, og til alle jer der har downloaded vores e-bog – stort tak, og del den gerne, så flere kan læse om de gode tiltag og historier, og hvem ved, måske får de lyst til at købe et fysisk eksemplar? Og så er I altid velkomne til at kommer forbi og hilse på Benny og Bertha der nu har fået plads ved siden af hinanden på Jagtvej 59.
Grøn front!
Mads & Team TagTomat
P.S. Tak til alle jer der kom til vores bogreception i fredags. Det var super hyggeligt at få talt med jer om bogens og vores fremtid, og ikke mindst gense gamle kendinge af huset. Det er altid dejligt når folk dropper ind.

Korn købes i vor webhop eller butik

TagTomats kornsorter
Vi har udvalgt fem forskellige typer, og de koster alle 25 kr./posen.

Få 20 % i rabat på alle Bergs Potter

Da vi er ved at udfase produkter som vi ikke selv producerer fra vores butik, tilbyder vi 20 % i rabat på Bergs Potter.
Rabatten fratrækkes prisen ved køb i vores butik på Jagtvej 59. Pga. dårlige erfaringer med at sender krukker, så kan vi desværre ikke tilbyde at sende dem med Post Nord, men kan levere med cykelbud eller med fragtmand på en palle.
Københavner - glaceret - gul - grøn - blå

Morgendagens fødevarer i din bogreol

Vores nye bog “GrowLike Tomorrow” er både en guide og en inspirationsbog til, hvordan vi sammen kan skabe en fremtid, hvor vores fødevareproduktion ikke sker på bekostning af hverken natur, klima eller kvalitet.
Bogen er spækket med bidrag fra passionerede gør-det-selv-folk, kloge forskere og ekspertersamtgrønne virksomheder, der hver især giver derestakepå, hvordan vi kan komme i mål med at skabe mere biodiversitet og bæredygtigt brødføde verdens befolkning. Køb bogen online eller til boglanceringen 1. oktober.
IMG_20210913_190226346_frøpakkemaskinen-Benny_TagTomat_1800px-web
facebook twitter instagram linkedin pinterest