Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Stillingerne er besat – Jobopslag – Ungarbejder til TagTomat – Efteråret 2022

10. september 2022
Er du fingernem, pligtopfyldende og nysgerrig på at lære nye ting og god til at rydde op og gøre rent? Så er du måske vores nye ungarbejder i TagTomat. Vores nuværende ungarbejdere er draget ud i verden, og vi har derfor brug for en ny kollega, Er det dig?
Taghaven der startede det hele. Selvvandende plantekasser på taget af et skraldeskur på Nørrebro.

Vi har nu valgt to nye kollegaer ud af de mange gode ansøgere der var. Tak til alle der søgte, og velkommen til de to nye på holdet.

TagTomat søger en ungarbejder(e)

Er du fingernem, pligtopfyldende og nysgerrig på at lære nye ting og god til at rydde op og gøre rent? Så er du måske vores nye ungarbejder i TagTomat.

Vores nuværende ungarbejdere er draget ud i verden, og vi har derfor brug for en ny kollega, mellem 13-18 år, der kan arbejde 4-6 timer om ugen i dagtimerne med start hurtigst muligt.

Stillingen

Arbejdet består af rengøring i vores butik og kontor på Jagtvej 59, vask af tøj mm, afhentning af mælkekartoner på en nærliggende cafe, forefaldende arbejde såsom samling af produkter, rulning af frøbomber eller hvad der nu lige er brug for. Det kan også være du bliver bud og skal levere varer på en af vores budcykler.

Den nuværende ungarbejder har været her to eftermiddage (hverdage om ugen), og nogle gange kan rengøring udføres i weekenden, hvis det passer dig bedre. Vi får passet de konkrete arbejdsdage ind så det passer med dit skoleskema.

Vores forventninger til dig

  • Du er fingernem, tager ansvar for de opgaver du bliver stillet, og du kan se dig selv være i TagTomat i mere end et år.
  • Du skal minimum være 13 år, men det er uanset alder et krav at du kan være selvkørende, da du skal udføre dine opgaver selvstændigt.
  • Du er arbejdsom, effektiv og ikke bange for at tage fat.
  • Du har ordenssans og finder det naturligt at indgå i et team af engagerede kollegaer, hjælpe til, når det kræves, og ikke mindst udføre de opgaver, du tager ansvaret for.

Om TagTomat

TagTomat er en tværfaglig virksomhed med base på Nørrebro i København, hvor vi udvikler, bygger, anlægger, drifter og konstant udfordrer, hvad grønne fællesskaber skal og kan være. Vi udvikler nutidens og fremtidens grønne byrum, udeskolerum, skolehaver, baggårde, altanhaver, tagterrasser og meget mere.

Læs mere her om TagTomats historie og mission samt om vores produkter i vores webshop.

Arbejdstid
Timerne kan variere, men vil ligge på omkring 4-6 timer ugentligt i dagtimerne efter din skole. Typisk i tidsrummet 15-18.

Start: Snarest, og senest i oktober måned.

Arbejdsplads: Primært i vores showroom på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.

Ansøgning:
Send et par ord om dig selv, hvem du er, hvad du er god til og hvorfor vi lige netop skal kalde dig til samtale til info@tagtomat.dk
Emne: “Ungarbejder efterår 2022″

Husk at sende dit mobilnummer, så vi kan ringe dig op ifht. at arrangere en samtale.

Løn
65 kr. i timen plus feriepenge.

Info om stilling samt samtaler
Samtaler holdes løbende i september måned. Bemærk, at ansøgninger gemmes på vores mailserver i to måneder, fra de er sendt ind, hvorefter de slettes fra mailserveren. Alle ansøgere får svar på mail, hvis de ikke kommer i betragtning til jobbet.

Grønt front!
Team TagTomat