Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

KøkkenKasse – Extra Small – Egetræ

499,00kr.

Ikke på lager

Desværre er produktionsskolen, som laver vores KøkkenKasser lukket pga. COVID-19, og vi er derfor ikke leveringsdygtige i alle KøkkenKasser i øjeblikket. Vi håber snart produktionen kan sættes i gang igen.

KøkkenKassen gør det nemt for alle at holde altanens eller køkkenets krydderurter ved hjælp af det indbyggede selvvandingssystem.

KøkkenKassen forlænger dine planters levetid, og du behøver ikke vande dine planter så ofte som med almindelige potter, på grund af det smarte selvvandingssystem. Den er velegnet til krydderurter eller sommerblomster, og hvis du vil lege med grønne plantevægge. KøkkenKassen kan kombineres med vores andre produkter, og er flot både indendørs på bord eller væg, og udendørs som altankasse eller på terrassen.

KøkkenKassen er oprindeligt udviklet i samarbejde med Værkstedet Made by Anders, og den fremstilles nu af produktionsskolen TAMU i Aalborg. KøkkenKassen er lavet af 2.-sorteringsegetræ, som har mange knaster og derfor ikke egner sig til de danske designklassikere, men vi synes, at de er smukke. Til indmaden upcycler vi isbokse, som vi fx får fra vores lokale isbutik, Isværket, på Stefansgade.

I denne extra small-model er der plads til en potter. Du kan også tage potterne ud, og plante direkte i isboksen.

Vi har forskellige beslag og ophængsmuligheder, som du kan se mere under “tilbehør”.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Se også vores KøkkenKasser i andre størrelser eller i lærketræ her.

Højde: 15cm
Bredde: 17.5cm
Længde: 19.5cm
Vægt: 1.5kg
Varenummer (SKU): KK-2016_v2_eg_mini Kategorier: ,