Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

KøkkenKasse – Medium – Egetræ

949,00kr.

Kun 9 tilbage på lager

KøkkenKassen gør det nemt for alle at holde altanens eller køkkenets krydderurter ved hjælp af det indbyggede selvvandingssystem.

KøkkenKassen forlænger dine planters levetid, og du behøver ikke vande dine planter så ofte som med almindelige potter, på grund af det smarte selvvandingssystem. Den er velegnet til krydderurter eller sommerblomster, og hvis du vil lege med grønne plantevægge. KøkkenKassen kan kombineres med vores andre produkter, og er flot både indendørs på bord eller væg, og udendørs som altankasse eller på terrassen.

KøkkenKassen er oprindeligt udviklet i samarbejde med Værkstedet Made by Anders, og efter at have fremstillet den i et par år på produktionsskolen TAMU i Aalborg er vi begyndt selv at samle kasserne i vores værksted i Nordvest.. KøkkenKassen er lavet af 2.-sorteringsegetræ, som har mange knaster og derfor ikke egner sig til de danske designklassikere, men vi synes, at de er smukke. Til indmaden upcycler vi isbokse, som vi fx får fra vores lokale isbutik, Isværket, på Stefansgade.

Bemærk: medium-modellen er blevet produceret efter gamle mål, derfor måler kassen 1cm mindre. Der er stadig plads til de samme antal isbokse, men dog uden låg. Du kan også tage potterne ud, og plante direkte i isboksen.

Vi har forskellige beslag og ophængsmuligheder, som du kan se mere under “tilbehør”.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse vores pasningsguide til produktet.

Højde: 15cm
Bredde: 17.5cm
Længde: 52.5cm
Vægt: 6kg
Varenummer (SKU): KK-2016_v2_eg_mellem Kategorier: , , Tag: