Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kredsløbsøvelse – Økosystemers netværk

0,00kr.

TagTomats kredsløbsøvelse giver en håndgribelig forståelse af de komplekse sammenhænge i økosystemer. Velegnet til alle fra børnehaver til højskoleelever.

Kredsløbsøvelsen til økosystemers netværk, indgår i TagTomats undervisningsmateriale til skolehaver og svampedyrkning. Øvelsen giver en håndgribelig forståelse af økosystemers komplekse sammenhænge, og bruges ofte i undervisning om permakultur. Du får en instruktion og 37 forskellige kort af elementer/organismer. Du vælger selv, hvilke der giver mening i din undervisning, og du kan også selv tilføje flere af de samme kort. Udover det downloadede materiale, skal du bruge garn eller anden snor til øvelsen.

Vi har udviklet kortene som en del af vores arbejde med urbane skolehaver for Københavns Kommune. Øvelsen har vi fået af højskolelæreren, Gertrud Tinning, fra Den Internationale Højskole i Helsingør.

Når du har gennemført ordren, vil du modtage en mail med et link, så du kan downloade undervisningsmaterialet som samlet PDF, og de 37 kort i både lav opløsning som online-version eller høj opløsning til print.

Du kan også se mere af TagTomats undervisningsmateriale her.

Varenummer (SKU): 2018-10-26_xxx Kategorier: , Tags: , , ,