Spiselig Blomsterblanding

49,00DKK

63 på lager

Blomsterfrøene i denne pose er særligt sammensat til at være en fryd for øjet og give dig kulinariske oplevelser i køkkenet. Frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark.

Såtidspunkt: forår (april-juni)
Såtæthed: 2-5 g/m2
Indhold pr. pose: ca. 10 g

Om frøene
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold: Blå hør, boghvede, morgenfrue, gul okseøje, hjulkrone, cikorie, purløg, natviol, bibernelle, rød kløver, jomfru i det grønne, kornblomst, løgkarse, tagetes.

Bemærk, at det ikke er alle dele af planterne, som er spiselige.

Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.01kg
Varenummer (SKU): 5744000290133 Kategorier: , Tags: , , ,