Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Spiselig Blomsterblanding

59,00kr.

På lager

Blomsterfrøene i denne pose er særligt sammensat til at være en fryd for øjet og give dig kulinariske oplevelser i køkkenet. Frøene er primært hjemmehørende og så vidt muligt høstet i Danmark.

Såkalender:
Såtidspunkt: forår (april-juni) eller efterår (september-oktober)
Blomstring: juli-oktober

Højde: 50-100cm
Blanding af enårige, toårige og flerårige spiselige blomster

Mængde: ca. 10 g.
Anvendelse: 2-5 g/m2

Om frøene:
Disse frø er en del af TagTomats frøkollektion vol. II, hvor vi har sat den gode dyrkningsoplevelse i højsædet. Kollektionen består af frø med en meget høj spiringsprocent – de samme frø, som professionelle gartnere og landmænd bruger. Vores blomsterblandinger er sammensat af gode, hjemmehørende frø så vidt muligt fra Danmark, og vi pakker dem selv med vores frøpakkemaskine, frøken Bertha, her på Nørrebro. Læs mere om vores frøkollektion, der også omfatter grøntsagsfrø, her.

Mængden af frø i posen er tilpasset dit behov som hjemmedyrker, så du får en god dyrkningsoplevelse og undgår at have en masse frø tilovers, som samler støv og forringes over tid.

Indhold: Blå hør, boghvede, morgenfrue, gul okseøje, hjulkrone, cikorie, purløg, natviol, bibernelle, rød kløver, jomfru i det grønne, kornblomst, løgkarse, tagetes.

Bemærk, at det ikke er alle dele af planterne, som er spiselige.

 

Læs mere samt tips og tricks
Højde: 1cm
Bredde: 15cm
Længde: 10cm
Vægt: 0.015kg
Varenummer (SKU): 5744000290133 Kategorier: , Tags: , , ,