I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Redmolen i Nordhavnen – Blomster og fællesskab før byen bygges

19. juli 2016
På Redmolen i Nordhavnen flyver svalerne rundt og spiser insekter mens sommerfugle og andet godtfolk besøger de mange forskellige plantekasser TagTomat har sat op som en del af projektet “Redmolen sommeren 2016”. Projektet har henover sommeren aktiveret molen inden den indtages af byggeri. Udover de fire blomsterenge, selvvandende plantekasser, med indbyggede bænke og cortenbede, er […]
|||

På Redmolen i Nordhavnen flyver svalerne rundt og spiser insekter mens sommerfugle og andet godtfolk besøger de mange forskellige plantekasser TagTomat har sat op som en del af projektet “Redmolen sommeren 2016”. Projektet har henover sommeren aktiveret molen inden den indtages af byggeri. Udover de fire blomsterenge, selvvandende plantekasser, med indbyggede bænke og cortenbede, er der strand, beachvolley, strandbar med liggestole og Københavns måske bedste udsigt ind over indsejlingen til havnen. Adressen er Mariehamngade, 2150 Nordhavn

Hver eftermiddag stævner Oslobåden ud mod nord og lidt over 9 om morgenen kommer den retur, samtidig med at vandflyveren fra Aarhus bringer folk ind som ønsker at flyve fra centrum til centrum på under 30 minutter. På de to måneder der er gået siden vi startede med at etablere projektet lige før Skt. Hans, er der skudt to nye byggerier op i Aarhusgadekvarteret og det nye parkeringshus som har en frise tegnet af grafikerne fra Rama Studio (dem som har sat vores bog op) står snart klart.

For os I TagTomat har det været fedt at kunne eksekvere så stort et projekt med kort deadline fra møder i starten af juni måned, til indvielse og Skt. Hansbål et par uger efter. Vi drifter enge og plantekasser 2-3 gange om ugen, så hvis du ser os derude så hiv endelig fat i os hvis du har spørgsmål.

Del gerne dine oplevelser af Redmolen med #Redmolen og #TagTomat.

Du kan besøge Redmolen indtil midten af september, hvor plantekasser og andet isenkram pakkes sammen indtil det skal ud og skabe grønne fællesskaber i andre byrum.

Den 27. august 2016 – er der “Havtorn og Østers” som en del af Copenhagen Cooking & Food Festival – det er fra 14-15:30, og en drink med havtorn plus østers koster 99kr.

Strandbaren rammes ind af blomsterenge og selvvandende højbedsmøbler

Strandbaren rammes ind af blomsterenge og selvvandende højbedsmøbler

Blomsterengene i midten af juli 2016

Blomsterengene i midten af juli 2016

Cortenbede og plantekummer med indbygget bænk og selvvanding

Cortenbede og plantekummer med indbygget bænk og selvvanding. Med og uden hjul.

Kig ind over den nye bydel - Aarhusgadekvarteret

Kig ind over den nye bydel – Aarhusgadekvarteret

Med udsigt til Oslobåden

Med udsigt til Oslobåden