I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Tips til forspiring med mælkekartoner og Champost så- og priklejord

29. januar 2018
Vi har testet Champost så- og priklejord, som vi bruger til forspiring af vores planter hos TagTomat. Kig med her i videoen, hvor Anne Tange giver tips til smarte måder at genbruge materialer fra husholdningen til forspiring af fx økologiske chilier og tomater. Bliv fx klogere på toiletrullens fine egenskaber som forspiringsbeholder. Den fortæller selv, […]
Champost så- og priklejord. Spagnumfri og god til forspiring|

Vi har testet Champost så- og priklejord, som vi bruger til forspiring af vores planter hos TagTomat. Kig med her i videoen, hvor Anne Tange giver tips til smarte måder at genbruge materialer fra husholdningen til forspiring af fx økologiske chilier og tomater.

Bliv fx klogere på toiletrullens fine egenskaber som forspiringsbeholder. Den fortæller selv, hvornår jorden er tør og da papiret kan plantes med ud, kan planten uforstyrret vokse videre med sit rodnet intakt.

Køb Champost så- og priklejord hos TagTomat.