Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Pasningsguide til SvampeBox 1L

23. januar 2019
TagTomats SvampeBox 1L gør det nemt at dyrke dine egne østershatte. Men hvad skal du selv gøre? Skal den vandes? Find svar på disse spørgsmål og få mere info i denne pasningsguide til SvampeBox 1L
|

Det er spændende og fascinerende at dyrke svampe selv. Når frugtlegemerne begynder at vokse, kan du næsten se det med det blotte øje! Du vil i hvert fald opdage, at der sker en hel del, fra du tager afsted om morgenen, til du kommer hjem om eftermiddagen.

Hvorfor SvampeBox?
SvampeBox 1L består af økologisk halm podet med østershattemycelium fra Skyttegårdens Østershatte, som vi har pakket i en genbrugt mælkekarton fra the Coffee Collective på Jægersborggade. SvampeBoxen er klar til brug med det samme, og du får derfor mulighed for at få en nem og spændende dyrkningsoplevelse og østershatte til fx et par lækre svampemadder.

I denne pasningsguide kan du se, hvordan vi plejer at passe vores SvampeBoxe. Du er også mere end velkommen til at dele dine egne dyrkningserfaringer på forum.tagtomat.dk – et online fællesskab, vi har skabt, så vi sammen kan blive klogere på dyrkning i byen.

Pasningsguiden indeholder bl.a. information om:

  • placering
  • hvordan du gør
  • høst
  • videre dyrkning
  • cirkulært kredsløb

Hvis du vil dyrke flere svampe over længere tid, anbefaler vi vores SvampeSæk 20L, og er du til den komplette gør-det-selv oplevelse, kan du også finde en guide til DIY-dyrkning på kaffegrums her.

Du kan finde både SvampeBox 1L, SvampeSæk og SvampeSæk Deluxe samt andre DyrkningsKits her eller i vores butik på Jagtvej 59.

Download pasningsguiden her: