Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Stillingen er besat – Jobopslag – Butiksmedarbejder / studiejob / drømmejob ??

16. august 2019
Vi har fundet vores nye kollegaer. Tak for alle ansøgningerne. Om stillingen og TagTomat: Hvis du kan ikke lade være med at indrette din stue eller kollegieværelse som en jungle, og drømmer du om at gøre din hobby til en levevej, så læs mere her. Måske du ved alt om udendørsplanter, fordi du er i […]
TagTomat Showroom indendørs

Vi har fundet vores nye kollegaer. Tak for alle ansøgningerne.

Om stillingen og TagTomat:
Hvis du kan ikke lade være med at indrette din stue eller kollegieværelse som en jungle, og drømmer du om at gøre din hobby til en levevej, så læs mere her. Måske du ved alt om udendørsplanter, fordi du er i lære som gartner eller andet?

TagTomat er en tværfaglig virksomhed med base på Nørrebro i København, hvor vi udvikler, bygger, anlægger, drifter og konstant udfordrer, hvad grønne fællesskaber skal og kan være. Vi udvikler nutidens og fremtidens grønne byrum, udeskolerum, skolehaver, baggårde, altanhaver, tagterasser og meget mere.

Vi har de seneste år oplevet en kæmpe udvikling i interessen for vores projekter og produkter, og derfor åbnede vi i april 2018 et nyt showroom på Jagtvej 59, hvor privatpersoner og samarbejdspartnere kan se og købe vores produkter. Som vores kommende studentermedhjælper vil dit primære arbejde bestå af at være medansvarlig for salg af vores produkter via showroom og webshop – dvs. kundebetjening, produktion af mindre produkter og klargøring af pakker til forsendelse.

Du har en stor interessere for indendørsplanter og/eller udendørsplanter, og kan se dig selv svare på spørgsmål om alt fra “hvor tit skal den her plante vandes” til “derhjemme har jeg den her, hvad skal jeg gøre??” Vi har et mål om altid at kunne svare på vores kunders spørgsmål, og hvis ikke, så hjælpe dem hen hvor de kan finde svar.

Afhængig af dine kompetencer og interesser kan du derudover deltage i alt fra produktudvikling, konceptudvikling, forretningsudvikling, skitsering, formidling, rådgivning, undervisning og workshops til drift og etablering.

Læs om vores tilgang til kontorbeplantning her, og kom gerne med feedback på det til jobsamtalen.

Du kan se mere om TagTomat og vores produkter i vores forskellige blogindlæg, nyhedsbreve og i vores webshop.

Vi stiler efter at ansætte 1-2 nye kollegaer.

Vores forventninger til dig:

  • du er arbejdsom, effektiv og ikke bange for at tage fat.
  • du er åben, venlig og god til mennesker, og finder det naturligt at sælge varen – både vores viden og vores produkter.
  • du ved en masse om indendørsplanter/udendørsplanter – enten via din uddannelse eller fordi din stue eller altan ligner en jungle.
  • Du har ordenssans, og finder det naturligt at indgå i et team af engagerede kollegaer, hjælpe til når det kræves og ikke mindst udføre de opgaver du tager ansvaret for.

Herudover er følgende en fordel, men ikke et krav:

  • du har erfaring fra at stå i butik
  • du har tidligere arbejdet i serviceerhverv som eksempelvis tjener.
  • du har sans for forretningsudvikling

Arbejdstid: 6-12 timer pr uge fordelt på en butiksvagt en hverdag om ugen fra 13.30-19 samt 1 til 2 weekendvagter om måneden som enten ligger lørdag eller søndag fra 11-16. (+ tid til åbning og nedlukning). Herudover ekstra vagter op til jul og ved travle perioder.

Arbejdets start: snarest, men helt sikkert i løbet af september måned.

Arbejdsplads: Primært vores showroom på Jagtvej 59, 2200 Kbh N.

Ansøgning:
Send din ansøgning og CV som pdf (max. 5mb) til info@tagtomat.dk
Emne: ”Studentermedhjælper efterår 2019″.

Løn:
130 kr. i timen plus feriepenge.

Kørekort:
Du har kørekort til personbil, og har mod på at køre med vores lille lastbil ud at hente planter hos vores leverandører.

Info om stilling samt samtaler:
Samtaler holdes løbende, og du kan kontakte indehaver af TagTomat for yderligere info.

Bemærk at ansøgninger gemmes på vores mailserver i 2 måneder fra de er sendt ind, hvorefter de slettes fra mailserveren.

Venlig hilsen – på vegne af Team TagTomat

TagTomat Showroom indendørs
Luftrensende planter, nærværende værtindegave og værtsgaver, altankasser mm.

Mads Boserup Lauritsen
Grundlægger og indehaver af TagTomat
mobil 42576273