Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Kontorplanter til din arbejdsplads

Vil du også have en grønnere arbejdsplads med sundere luft? TagTomat skræddersyer og bygger kreative kontormiljøer med planter, plantemøbler og plantevægge til den moderne arbejdsplads.

Kontorplanter er en god løsning for jer, der ønsker en virksomhed med et sundt indeklima, eller hvis du drømmer om et grønt hjemmekontor. Hos TagTomat har vi mange løsninger til at skabe grønt liv på din arbejdsplads, hvad enten det er ude eller hjemme.

Her kan du læse mere om dine muligheder for at skræddersy et grønt kontor i samarbejde med TagTomat, og hvorfor planter er så vigtige for arbejdsklimaet.

Kontakt os på:
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

Kontorplanter i selvvandende plantekasser til din arbejdsplads

Grønt er godt for os

Kontorplanter er pæne at se på, og med det rette plantevalg skaber de også et bedre indeklima. Ikke alene renser planter luften, men forskning på området viser, at de skaber et bedre indendørsmiljø, ansatte bliver gladere, sygdomssymptomer som fx tørre øjne og irriteret hud forsvinder, medarbejdere bliver mere effektive, og stressniveauet falder.

Ud over de mere praktiske funktioner er planteliv på kontorer også med til at bringe farve indendørs, hvilket også er med til at sikre et bedre arbejdsklima for medarbejderne. Godt arbejdsklima er ekstra vigtigt på en arbejdsplads, hvor medarbejderne bruger mange timer hver dag.

NASA undersøger løbende, hvilke typer af planter der giver deres astronauter de optimale luftforhold under deres ophold i rummet, og vi lader os kraftigt inspirere af NASA’s forskning.

Med udgangspunkt i den nyeste viden udvælger vi de kontorplanter, der bedst kan neutralisere de skadelige stoffer, som vi omgiver os med i hverdagen.

Skræddersyet til jeres arbejdsplads

I tæt samarbejde med dig som kunde kan vi hos TagTomat udvikle en unik løsning til en plantevæg, og vi står til rådighed under hele processen lige fra rådgivning, udvikling og opsætning af det færdige resultat. TagTomat skaber grønne rammer for et godt fællesskab, og vi sammentænker altid funktionalitet og kreativitet i produktet.

Har I behov for et andet møblement eller grøn løsning til arbejdspladsen, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi tænker kreativt og åbensindet og kan udvikle en løsning til de fleste ønsker og behov.

Vil du læse mere om planters påvirkning af indeklimaet, kan du gøre det nederst på siden her.

Kontorplanter til rumdeling og lyddæmpning

Kernen i vores produkter til kontorindretning er vores selvvandingssystemer. Med et selvvandingssystem er det nemmere at sørge for, at planten hverken får for meget eller for lidt vand, og dermed er det lettere selv at holde sit grønne kontor ved lige.

Selvvandingssystemet er bygget ind i vores standardprodukter, som I enten kan få leveret ud af boksen eller tilpasset jeres kontors udtryk.

Er I til produkter i lærketræ, cortenstål eller noget tredje, så kan TagTomat levere varen.

Som Lego er vores produkter designet til at kunne blive sat sammen på mange forskellige måder og genbruges i nye sammenhænge, efterhånden som jeres behov ændres.

Brug vores moduler til lyddæmpning eller som rumdelere, og nyd at de er skabt til at se flotte ud fra alle sider og derfor kan stå frit og skabe behagelige, små rum i storrumskontoret.

Skab liv med en plantevæg

En plantevæg er en god løsning, hvis du ønsker at integrere liv, farve og ilt i dit kontormiljø og at indarbejde planter som en naturlig del af indretningen på din arbejdsplads.

En plantevæg kan se ud på mange måder, og vi kommer meget gerne med gode råd til planter og designs.

Hos TagTomat tilbyder at vi specialdesigne din plantevæg, så den indgår naturligt i dine nuværende omgivelser, hvad end der er tale om kontorlandskabet, kantinen eller fælleskøkkenet.

Vi laver en skræddersyet løsning, så du får et unikt produkt og en plantevæg, der er helt din egen.

Vi arbejder ud fra vores selvvandende plantekasser som grundmodul, og herfra er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det kunne være en mindre indretning med kontorplanter i en reception eller måske vores Plantestativer, som egner sig særligt godt til plantevægge på et kontor.

Kombiner på kryds og tværs

Vi har god erfaring med at lave møbler med indbyggede Plantestativer og Plantekasser med luftrensende planter, der kan fungere som rumdeler i et kontorfællesskab.

En plantevæg kan også designes til at fungere som et mødested for medarbejdere, hvor der kan afholdes uformelle møder eller hyggesnakkes til sociale arrangementer.

Kombinerer du en plantevæg med vores rumdelere fra produktserien PlantekasseModul, har det desuden den fordel, at akustikken forbedres i kontormiljøet, og derfor er mere end blot et æstetisk indslag.

Plantevægge er også en god løsning til mindre kontorer eller hjemmekontoret, da de ikke kræver gulvplads og desuden kan skræddersys til dit rum og behov.

Få en samlet løsning og driftsaftale

Kontakt os og få en samlet indretningsløsning med rumdesign, produkter og planter leveret af TagTomats arkitekter, tømrere, gartnere og designere.

Vi instruerer jer i selv at klare pasningen af planterne. Alle vores indendørs plantesystemer er selvvandende, i den forstand at de har et vandreservoir, som kun skal fyldes en gang imellem.

Det betyder, at I selv kan drifte plantevæg og kontorbeplantning efter vejledning fra os. Du modtager altid en driftsvejledning, så I nemt og bekvemt kan komme i gang.

Vi indgår også gerne en driftsaftale uden binding med jer, men vores hovedformål er at sikre grønne, robuste løsninger, som ikke er driftstunge på den lange bane.

På udkig efter en standardløsning?

Et kontorplanteprojekt kræver ofte skræddersyede produkter, fordi planter og plantemøbler skal passe ind i jeres indretning. Men med vores udvalg af produkter til kontoret skal vi ikke starte fra bunden hver gang, og vores “standardløsninger” kan også fungere godt til det lille kontor.

Hent inspiration i et udvalg af vores produkter herunder og se mere i vores webshop.

Læs mere her om planters gode indvirkning på arbejdsklimaet

Planter renser luften for sundhedsskadelige stoffer

Vi er til daglig omgivet af mange skadelige stoffer, når vi opholder os indenfor. Det er ikke noget, vi kan se eller lugte, men stofferne kan forårsage hovedpine, kvalme eller irritere slimhinderne, hvis mængderne er for høje. Nye bygninger skal leve op til høje krav om energibesparelse, og det betyder, at mange nye bygninger er så tætte, at de ikke kan ånde, og de skadelige stoffer ophobes.

Mikroorganismer omkring planternes rødder renser luften.

Hvor kommer stofferne fra?

Mange nye produkter, som f.eks. krydsfiner-, spån-, og MDF-plader, tøj, møbelstoffer og elektronik indeholder stoffer, som over tid står og fordamper (afgasser) i dit hjem eller på din arbejdsplads. Når man fremstiller plastik, bruger man f.eks. benzen, og når nyt tøj skal transporteres langt, bruger man formaldehyd for at modvirke svamp. Alle de her stoffer kan skabe et dårligt indeklima, som kan være sygdomsfremkaldende. Selv små mængder af enkelte stoffer kan i selskab med andre udgøre en sygdomsrisiko.

Hvad kan man gøre?

For at reducere eksponeringen af skadelige partikler i luften kan man købe miljømærkede produkter eller brugte ting, som ikke længere afgasser, eller lade beplantningen rense luften.

Hvordan renser planterne luften?

Det er egentlig ikke planterne, som renser luften – ikke udelukkende. Det er mikroorganismer, som lever i jorden, der nedbryder stofferne. Mikroorganismerne lever i symbiose med planterne, så det betyder, at i takt med at planten vokser, rodnettet og antallet af mikroorganismer øges, bliver den luftrensende effekt også større.

 

Zoneinddeling – hvor skal planterne stå?

Nogle planter har brug for direkte sol, andre planter skygge, og nogle har brug for indirekte sol. Derfor arbejder vi med en zoneinddeling med 3 zoner, som nemt og overskueligt sikrer, at dine planter placeres det rigtige sted og vil trives og blive smukke.

Planter kræver forskelligt lys, vi opdeler i zoner

Zoneinddeling ifht. lysforhold

ZONE 1: Direkte sollys.

Planterne, der lever her, trives med meget sol. Tommelfingerreglen siger, at denne zone findes inden for 1 meters afstand fra vinduet. Afhængigt af etage afstand til nabobygning og orientering vil denne zone være længere eller kortere.

ZONE 2: Indirekte sollys.

Planterne, der lever her, vil gerne stå lyst, men kan ikke tåle solens skarpe stråler og kan risikere at blive svitset, hvis de står i for meget sol. Afstand til vinduet i denne zone er ca. 1-2 meter afhængigt af vinduets placering.

ZONE 3: Ingen direkte sol, men lyst.

Planterne, som lever her, kan klare at stå steder, hvor der ikke er direkte sol, i en afstand på ca. 2-3 m fra vinduet.

 

Planter der renser luften

Vi har lavet en infofolder om kontorplanter. Her kan du se en liste over vores anbefalede luftrensende planter. Vi angiver også med vores zoneinddeling, hvor planterne skal stå for at have optimale lysforhold. Tryk på billedet herunder for at downloade folderen som PDF-fil.

KontorTomat - Infofolder om luftrensende planter

KontorTomat infofolder V. 1.0 om luftrensende planter

 

Kontakt os

Hos TagTomat elsker vi at skabe grønne løsninger, der kan styrke fællesskabet i din virksomhed, og som understøtter dine ønsker og drømme. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi sammen kan skabe nogle gode, grønne rammer for din hverdag.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.