I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

Nyhedsbrev 2021-10-27 | Butikken lukker…| Svampeaftener | Adventsgaver |

27. oktober 2021
Det er ingen hemmelighed at de sidste cirka 1,5 år har været en svær tid for mange mindre erhvervsdrivende her omkring hvor vores butik ligger på Jagtvej i København. Så vores fysisk butik lukker som vi kender den desværre.

Kære ven af TagTomat – Butikken lukker…

Det er ingen hemmelighed at de sidste cirka 1,5 år har været en svær tid for mange mindre erhvervsdrivende her omkring hvor vores butik ligger på Jagtvej i København. Når jeg går rundt i nabolaget er der desværre flere og flere vinduer med “til leje” og det har du måske også iagttaget der hvor du bor i landet?
Helt konkret har vi i TagTomat desværre kunne se at kundeflowet i vores fysiske butik er forsvundet helt her efter sommerferien, hvilket der sikkert er flere grunde til, men det har den betydning at fra den 1. november vil vi ikke have tre faste ugentligt åbningsdage og ikke åbent i weekender.
Derimod vil vi fortsat have fokus på vores webshop, og alle de andre spændende ting vi går og laver, og så vil der være en fast ugentlig åbningsdag som i november måned vil være fredage fra kl. 12-16. Derudover er vi dagligt i lokalerne, så du kan afhente dine webshopskøb alle hverdage fra 9-16 eller efter aftale.
Advents og julegaverne – de er nu klar!
Vi har vanen tro lavet et lille kurateret udpluk af gaveideer, og derudover har vi fået fine hånddybbede bivokslys hjem, både for dig som er til kalenderlys og til juletræslys.
Derudover har vi lavet en række gavebokse med forskelligt indhold, hvis du ikke vil gå målrettet efter en af dine favoritprodukter.
Åbne workshopsaftener igen
Onsdag den 17. november holder vi åbent svampeværksted fra kl. 19-21. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Det er en af de ting vi har glædet os allermest til, at kunne dele viden og andet godt på månedlig basis.
Forretning på skrump betyder færre ansatte
I takt med at TagTomats opgaver er skrumpet ind i løbet af Coronaen, har vi desværre også været nødsaget til at sige farvel til flere gode kollegaer her i løbet af oktober måned.
Jeg vil gerne sige tak til alle ansatte der har været, og til jer der fortsat er, en del af firmaets daglige drift. Uden jer var det ikke muligt at få lavet så mange gode produkter, projekter og oplevelser i det ganske land.
Grøn front og god kommunalvaglskamp til dem af jer der stiller op til byrådene!
Mads & Team TagTomat
P.S. Og bare lige for at slå fast. Det er ikke TagTomat som lukker, det er vores fysiske butik med faste åbningstider, så vi er her, og man skal måske bare banke lidt hårdere på ruderne da vi går nede bagved og producerer grønne fællesskaber.

Gavekort til butik og webshop

Gavekort til butik og webshop
Giv TagTomats gavekort til en du holder af. Det kan bruges på vores webshop eller i vores butik på Jagtvej 59, og er en ideel gave til en person, der er glad for grønne planter og bæredygtige produkter.

Adventsgave – 2021 – Medium

Adventsgave - 2021 - Medium
Hampebox (inklusiv én valgfri pose mikrogrønt) – Skriv i kommentarfeltet hvilken pose mikrogrønt du gerne vil have.
DyrkningsKit Light til østershatte
BiProdukt – DIY bivokswrap
Gaveæske med korn – 3 frøposer

Adventsgave 2021 – Large

Adventsgave 2021 - Large
Gaveæske med grøntsagsfrø (10 poser)
Grow Like Tomorrow – Vejen til fremtidens bæredygtige fødevaresystemer
Bistad juletræslys
Gaveæske med 4 små honninger fra Bybi

Adventsgave 2021 – Small

Adventsgave 2021 - Small
Kalenderlys af bivoks
En æske med frøbomber
Svampebox 1l
Et glas med Bybi honning

BISTAD juletræslys – 20 stk

BISTAD juletræslys - 20 stk
Juletræslys til træet af ren bivoks
Voksen stammer fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika.
Denne vare er håndlavet, bl.a. af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter.

GaveBox – 1 x HampeBox 1l – 5 x mikrogrønt

GaveBox - 1 x HampeBox 1l - 5 x mikrogrønt
Vi har sammensat en skøn gavebox til dem med grønne fingre. Selv når det er koldt og gråt udenfor kan du, med denne gavebox, få lidt dyrkning ind i din vindueskarm.
Gaveboxen indeholder en genbrugt mælkekarton fyldt med økologiske hampefibre og -skærver groet, høstet og forarbejdet i Danmark.

BISTAD Kalenderlys

BISTAD Kalenderlys
Kalenderlys af ren bivoks
Voksen stammer fra bigårde, hvor der hverken anvendes pesticider eller antibiotika.
Talstrimlen er fri for tungmetaller og opløsningsmidler, så ingen giftstoffer bliver frigjort ved forbrændingen.
GaveBox - Mikrogrønt
facebook twitter instagram linkedin pinterest