Havedesign af urbane haver, terasser og altaner

Har du brug for hjælp til at integrere grønt liv på altan, have eller terrasse? TagTomat designer grønne oaser, der giver liv til omgivelserne.
Havedesign til urbane haver

Hos TagTomat har vi grønne fingre, og dem har vi brugt til at specialisere os i arbejdet med design af haver, terrasser og altaner. Der er et stort ønske om at skabe grønne pusterum i storbyen, og derfor bliver altaner og tage benyttet som aldrig før. Flere og flere mennesker søger professionel hjælp hos en designer til at indrette deres terrasse. En designer med grønne fingre kan hjælpe dig til at få det optimale ud af dit udendørsareal, så pladsen udnyttes bedst muligt.

Find alt godt til terrassen, haven eller altanen – klik her

Hos TagTomat skaber vi grønne fællesskaber i tæt samarbejde med vores enkelte kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker og ideér – så kommer vi gerne med kreative input.

Fra idé til grøn oase

Det er kun kreativiteten, der sætter grænser for et design af en terrasse eller altan. Hos TagTomat har vi med tiden skabt grønne oaser i boligforeninger, på arbejdspladser og i private hjem. Vi hjælper gerne dig med at se muligheder på dine udendørsarealer, som udnytter arealet bedst muligt. Vi kan stå for hele processen fra idéudviklingen til det færdige resultat.

Vi kan ofte se alternative løsninger, som kan være svære at finde på, hvis man ikke har en stor erfaring på området. Vi kommer med et nyt syn på din terrasse eller altan, og vil i tæt samarbejde med dig finde den rigtige løsning. Du kan så selv vælge at bygge noget af det selv, eller få os til at levere en færdig pakke. Vi håber du vil være med til at plante planterne selv, så du efterfølgende kan passe din nye terrasse eller altan.

Du får altid en driftsmanual med så du nemt kan komme i gang med at passe på dine nye plantekasser eller bede, og vi står altid klar med råd og vejledning hvis du får brug for det.

Vores sortiment af produkter herunder jord til alle behov

Hos TagTomat kan du også bestille et flot udvalg af møblementer til din have, terrasse, kontor eller altan. Du kan bestille via vores webshop, og større ordre håndteres oftest via faktura. Vi designer og bygger for eksempel plantekasser i lærketræ, højbede i stål, indendørs plantemøbler, plantekasser, kontorplanter og plantevægge. Hos os får du produkter produceret i Danmark, og vores grønne løsninger til passer godt til både indendørs- og udendørs brug. Udover vores egne produkter samarbejder vi med Champost, for at kunne levere en god danskproduceret kvalitetsjord basseret på komposteret hestemøg. Vi har landsdækkende levering af produkter og jord.

Tag kontakt til vores havedesigner

Hvis du gerne vil have professionel hjælp til designet af din have, terrasse eller altan, er du altid velkommen til at kontakte os hos TagTomat. Vi kan vejlede og rådgive dig, og vi kan også stå for hele processen fra idé til indretning og design af specifikke plantemøbler og grønne løsninger.

Ring til os på 71 99 19 66 eller besøg os i vores showroom på Husumgade 2, 2200 København N.

Havedesign til urbane haver

Skal vi designe din have?

Ring til os på +45 7199 1966

Eller skriv på info@tagtomat.dk

Havedesign af terasse i forhave. Selvvandende plantekasser skaber rum og nye opholdsmuligheder for familien.