I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.
Havedesign til urbane haver

Design af urbane haver, terrasser, baggårde og altaner

Har du brug for hjælp til at integrere grønt liv på altan, have eller terrasse? TagTomat designer grønne oaser, der giver liv til omgivelserne.

Læs mere her på siden om, hvad vi tilbyder, eller kontakt os for at komme i gang med at skabe dit grønne uderum.

Kontakt os på:
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

Den rigtige løsning til dit grønne uderum

Hos TagTomat har vi grønne fingre, og dem har vi brugt til at specialisere os i arbejdet med design af haver, terrasser og altaner. Der er et stort ønske om at skabe grønne pusterum i storbyen, og derfor bliver altaner, tage og baggårde benyttet som aldrig før.

Flere og flere mennesker søger professionel hjælp hos en designer til at indrette deres terrasse. En designer med grønne fingre kan hjælpe dig til at få det optimale ud af dit udendørsareal, så pladsen udnyttes bedst muligt.

Hos TagTomat skaber vi grønne fællesskaber i tæt samarbejde med vores enkelte kunder, og du er altid velkommen til en uforpligtende samtale med os om dine ønsker og ideér – så kommer vi gerne med kreative input.

 

Fra idé til grøn oase

Det er kun kreativiteten, der sætter grænser for et design af en terrasse, baggård eller altan. Hos TagTomat har vi igennem årene skabt grønne oaser i boligforeninger, på arbejdspladser og i private hjem.

Vi hjælper gerne dig med at se muligheder på dine udendørsarealer, som udnytter arealet bedst muligt. Vi kan stå for hele processen fra idéudviklingen til det færdige resultat.

Vi kan ofte se alternative løsninger, som kan være svære at finde på, hvis man ikke har en stor erfaring på området. Vi kommer med et nyt syn på din terrasse eller altan og vil i tæt samarbejde med dig finde den rigtige løsning.

Du kan så vælge at bygge noget af det selv eller få os til at levere en færdig pakke. Vi håber du vil være med til at plante planterne selv, så du efterfølgende kan passe din nye terrasse eller altan!

Du får altid en driftsmanual med, så du nemt kan komme i gang med at passe på dine nye plantekasser eller bede, og vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du får brug for det.

Vores KøkkenKasser er perfekte til altaner.

SKAL VI DESIGNE DIN HAVE?

Hvis du gerne vil have professionel hjælp til designet af din have, terrasse, baggård eller altan, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan vejlede og rådgive dig og også stå for hele processen fra idé til indretning og design af specifikke plantemøbler og grønne løsninger.

Ring til os på +45 7199 1966

Skriv på info@tagtomat.dk

Vores sortiment af produkter

Hos TagTomat kan du også bestille et flot udvalg af møblementer og planteopbevaringsløsninger til din have, terrasse, kontor eller altan. Du kan bestille via vores webshop, men større ordrer håndteres oftest via faktura.

Vi elsker udfordringen med at indrette og skabe grøn vækst på små, afgrænsede områder. Vores produkter er designet, så du får mest muligt ud af din plads, og så det er nemt at passe dine planter.

Derfor er vores altankasser og plantekasser udstyret med selvvanding, og vores bænke giver dig mulighed for smarte opbevaringsløsninger til dine ekstra krukker, poser med jord, haveslangen eller en lille kompostbeholder.

Hos os får du produkter produceret i Danmark, og vores grønne løsninger passer godt til både indendørs- og udendørs brug.

Ud over vores egne produkter samarbejder vi med Champost for at kunne levere god danskproduceret kvalitetsjord baseret på komposteret hestemøg. Vi har landsdækkende levering af både produkter og jord.

Havedesign af terrasse i forhave. Selvvandende plantekasser skaber nye rum og opholdsmuligheder.