Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Plantevæg til hjemmet eller kontoret

Ønsker du at få grønt liv i kontorlandskabet eller i dit hjem, kan vi hos TagTomat skræddersy din plantevæg. Læs mere om vores mulighederne her.

En plantevæg er en god løsning, hvis du ønsker at integrere liv, farve og ilt i dit kontormiljø, køkken, i stuen eller et helt fjerde sted.

Hos TagTomat tilbyder at vi specialdesigne din plantevæg, så den indgår naturligt i dine nuværende omgivelser, hvad end der er tale om dit hjem eller på din arbejdsplads.

Vi laver en skræddersyet løsning, så du får et unikt produkt og en plantevæg, der er helt din egen.

Design sammen med os

I tæt samarbejde med dig som kunde kan vi hos TagTomat udvikle en unik løsning til en plantevæg, og vi står til rådighed under hele processen lige fra rådgivning, udvikling og opsætning af det færdige resultat. TagTomat skaber grønne rammer for et godt fællesskab, og vi sammentænker altid funktionalitet og kreativitet i produktet.

Har I behov for et andet møblement eller grøn løsning til arbejdspladsen, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi tænker kreativt og åbensindet, og kan udvikle en løsning til de fleste ønsker og behov.

En plantevæg skaber liv og farve i rummet.

Plantevæg til arbejdspladsen

Hvis du ønsker at indarbejde planter som en naturlig del af indretningen på din arbejdsplads, er en plantevæg en god løsning.

En plantevæg kan se ud på mange måder, og vi kommer meget gerne med gode råd til planter og designs.

Vi arbejder ud fra vores selvvandende plantekasser som grundmodul, og herfra er det kun fantasien, der sætter grænser. Det kunne være en mindre indretning med kontorplanter i en reception eller måske vores Plantestiger, som egner sig særligt godt til plantevægge på et kontor.

Den rette kombination til det gode kontormiljø

Vi har god erfaring med at lave et møbel med indbyggede Plantestiger og Plantekasser med luftrensende planter, der kan fungere som rumdeler i ethvert kontorfællesskab.

En plantevæg kan også designes til at fungere som et mødested for medarbejdere, hvor der kan afholdes uformelle møder eller være hyggesnak til sociale arrangementer.

Kombinerer du en plantevæg med vores rumdelere fra produktserien PlantekasseModul, har det desuden den fordel, at akustikken forbedres i kontormiljøet, hvilket derfor fungerer som mere end blot et æstetisk indslag.

Du kan se priser og udvalg på vores produkter i vores webshop. Hvis du er interesseret i en samlet løsning med en plantevæg, så kontakt os.

I kan drifte jeres kontorplanter selv

Alle vores indendørs plantesystemer er selvvandende, i den forstand at de har et vandreservoir, som kun skal fyldes en gang imellem.

Det betyder, at I selv kan drifte plantevæg og kontorbeplantning efter vejledning fra os. Du modtager altid en driftsvejledning, så I nemt og bekvemt kan komme i gang.

Vi indgår gerne en driftsaftale med jer, men vores hovedformål er at sikre grønne robuste løsninger, som ikke er driftstunge på den lange bane.

||||||

Indretning med planter kan skabe rum i rummet og sociale samlingssteder på kontoret.

Kontorplanter i selvvandende plantekasser til din arbejdsplads

TagTomats produkter kan skræddersyes og kombineres på et utal af måder til netop dit kontorrum.

​Skal vi designe din plantevæg?

Plantevæg til hjemmet

Plantevægge egner sig dog ikke kun til kontorer. Du kan også få lavet en flot plantevæg til dit hjem hos TagTomat.

Vi rådgiver om gør-det-selv løsninger, og kan bidrage med idéer og anderledes løsningsforslag til din lejlighed eller dit hus.

Mange vælger eksempelvis vores produktserier KøkkenKasser eller Plantestativer til at passe på deres krydderurter i dagligdagen.

Sundt og velduftende indeklima

Ud over de mere praktiske funktioner er planteliv på kontorer også med til at bringe farve indendørs og sikre et sundere indeklima for medarbejderne.

Godt arbejdsklima er ekstra vigtigt på en arbejdsplads, hvor medarbejderne bruger mange timer hver dag. NASA undersøger løbende, hvilke typer af planter der giver deres astronauter de optimale luftforhold under deres ophold i rummet, og vi lader os kraftigt inspirere af NASAs forskning.

Find vejledninger, tips og informationer om indendørsplanter på

En plantevæg opdeler her køkken-alrum og hjemmekontor.