Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKasseModul – 120 cm – lærk – med bænk, skjult plantekasse og espalier

9.999,00kr.

PlanteKasseModulerne gør det nemt at skabe fleksible og grønne rum på din altan, åbne terrasse, fortovet eller store byplads.

TagTomat har udviklet serien,PlanteKasseModuler, som gør det muligt at sammensætte flere moduler fra samme serie med hinanden. Serien gør det nemt at lege med rum og afgrænsninger, hvor end du ønsker det.

Dette modul har et aftageligt låg, så bænken har et skjult opbevaringsrum med plantekasse, hvor dine klatreplanter vokser ud fra. Der medfølger også espalier, så du kan skabe en vertikale plantevæg.

Modulet giver altså optimal udnyttelse af pladsen. Bliver du en dag træt af den lange bænk, kan du med en smule snilde skære hul og ombygge halvdelen af bænken til en åben plantekasse.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller har brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKasseModuler her, hvis du er interesseret i at udbygge med andre af seriens moduler.

Højde: 180cm
Bredde: 48cm
Længde: 120cm
Vægt: 40kg
Varenummer (SKU): 20170103 Kategorier: , ,