I juli måned afhentning tirsdag fra kl. 8-10 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - I juli måned sender vi pakker hver tirsdag - Mobilepay, kort og EAN.

PlanteKumme – 120 cm – galvaniseret – med stor bænk

3.799,00kr.4.399,00kr.

PlanteKummen med bænk og plantekasse skaber en hyggelig og grøn oase, som samtidig er nem at passe.

PlanteKummen er lavet i 2 mm stål, afsluttet med en 3 cm kant i toppen. Modsat vores plantekummer i cortenstål er de galvaniserede plantekummer behandlet (varmegalvaniseret), og de vil derfor beholde deres stålfarve trods vind og vejr.

Under bænken er der et smart rum til opbevaring af diverse haveredskaber. Hjulene, som kan låses, gør det desuden nemt at flytte PlanteKummen, hvis du vil lege med dens placering eller redesigne dit grønne rum.

Du kan også tage bænken af og bruge PlanteKummen til alt fra blomster og spiselige stauder til mindre frugtbuske – hullerne i bundpladen sørger for dræn.

Bemærk! Vores plantekummer i corten og galvaniseret stål kan smitte af med rustpletter/aflejringer på underlaget. De galvaniserede smitter mindst af.

Har du spørgsmål til dit grønne projekt eller brug for fifs, er du velkommen til at kontakte os på TagTomats forum. Her kan du også læse videre om produktet i vores pasningsguide.

Se også vores andre PlanteKummer i forskellige varianter her.

Vidste du? TagTomat lejer plantekasser og højbede ud til events og festivaler, så du nemt kan skabe midlertidige hyggelige og grønne rum. Ring til os på +45 71 99 19 66 eller skriv en mail til os på info@tagtomat.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Højde: 50cm
Bredde: 40cm
Længde: 120cm
Vægt: 42kg
Varenummer (SKU): PK-2018-06b Kategorier: , , Tags: , , , ,