Frø à la TagTomat

Velkommen i TagTomats frøunivers! Dyk ned i vores frøkollektion, hvad end du vil dyrke blomster til dine bier, hvede til egen melproduktion, basilikum på altanen eller tomater på et tag.

Vi har samlet de bedste frø fra nær og fjern til dig, der ønsker kvalitet, når du dyrker, og vi pakker dem selv her på Nørrebro.

Ønsker du større mængder frø eller frøvisitkort til din virksomhed, så kontakt os og hør nærmere.

Kontakt os på:
Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966

 

Kvalitetsfrø til din hjemmedyrkning

Hos TagTomat har vi sammensat et frøsortiment af professionelle og andre højkvalitetsfrø til din hjemmedyrkning. Vores fokus er på kvalitet frem for kvantitet, og derfor kan vi som nogle af de få tilbyde dig kvalitetsfrø som dem, professionelle gartnere, kommuner og andre store aktører bruger.

Det betyder konkret, at vi har udvalgt frø med en høj spiringsprocent, så du ikke ender med at smide halvdelen ud. Vores grøntsagsfrø og såkorn er økologiske, og vores blomsterblandinger er sammensat af gode hjemmehørende frø, så vidt muligt høstet i Danmark. Mængden er tilpasset dit behov som  hjemmedyrker, så du slipper for at have gamle frø liggende, der samler støv og med tiden forringes.

Læs mere om de forskellige typer frø i vores frøunivers nedenfor, hvor du også kan finde dyrkningsvejledninger samt infoartikler om alle vores varer.

 

Økologiske grøntsagsfrø

Ud over en håndfuld forskellige (tag)tomater kan du hos os også få et bredt udvalg af forskellige grøntsager til din køkkenhave, altanbed, baggård eller drivhus.

Er du på udkig efter nye dyrkningsoplevelser til din køkkenhave eller altan, så se nærmere i vores sortiment af økologiske frø til dyrkning af et væld af forskellige grøntsager. Se det specifikke udvalg i vores webshop, og find dyrkningsvejledninger nedenfor (vi udbygger løbende med nye vejledninger).

 

Årets sidste høst af to kasser tomater|||

Dyrkningsvejledninger – grøntsager

Blomsterblandinger

Bliver du også glad i låget af blomster, og vil du gerne have et summende mylder af liv i din have? Vi har sammensat forskellige blomsterblandinger, der består primært af hjemmehørende arter så vidt muligt høstet i Danmark. De kan vokse godt forskellige steder og er både en fryd for øjet og for naturen.

Vi har mange forskellige blomsterblandinger, der både tilgodeser insekter som bier og sommerfugle og dine dyrkningsforhold, fx skygge eller blæst. Vi sælger også en spiselig blomsterblanding, så du kan pynte din mad med et flor af blomster.

Se, hvilke blomsterblandinger vi har hjemme, i vores webshop.

 

Økologisk såsæd

TagTomat er blevet bidt af korn, og det betyder, at du som noget nyt fremover vil kunne købe såkorn hos os. Såsæd er for dig, der vil prøve kræfter med eget mel, selv dyrke halm til din svampedyrkning eller bare elsker de vajende aks i vinden.

Med vores kornkollektion bliver vi en del af noget større, for korndyrkning har brødfødt verdens befolkning i flere tusind år og er en videnskab i sig selv. Derfor har vi i samarbejde med foreningen Landsorten, der forædler korn, udviklet en økologisk buket af gamle kornsorter, som vi er ved at lave crowdfunding til (mere om dette snart!).

 

Krydderurter

Vi er i fuld gang med at udvikle vores nye sortiment med krydderurter til dig, så vi både får noget til den solrige have og den skyggefylde altan.

Følg med her på siden eller i vores webshop. Indtil videre kan du købe af vores nuværende frøsamling her.

Hvis det kribler i fingrene på dig efter småt grønt, kan du også gå på opdagelse i vores mikrogrønt, som du kan dyrke indendørs.

Grøngødning

I den økologiske dyrkning bruges grøngødning til at forbedre jordens struktur og næringsindhold. Du kan bruge grøngødning som efterafgrøder til at holde på næringen og undgå bar frostudsat jord hen over vinteren eller som forafgrøde til at forbedre jorden, inden du sår dine afgrøder i det tidlige forår.

Vi glæder os til at præsentere dig for vores udvalg af grøngødning, som er under udvikling. Følg med her på siden.

Frøken Bertha: The Brown Bag Filling Machine

Til at pakke frøposerne har vi anskaffet os et vaskeægte stykke victoriansk ingeniørkunst: The Brown Bag Filling Machine fra 1895. Vi har døbt hende frøken Bertha, og hun kommer til at stå i spidsen for vores pakkeri i vores lokaler på Nørrebro. På den måde kan vi effektivt pakke dine frø, så den pris, du betaler, først og fremmest går til kvalitet.