Plantekasser udendørs

Plantekasser kan skabe liv i gadebilledet, boligforeningen og på arbejdspladsen. Hos TagTomat indretter vi urbane rum med plantekasser og specialtilpassede grønne løsninger.
Fra brosten til blomsterflor og hygge med plantekassebænk

Det er både let og hyggeligt at dyrke grøntsager, planter og urter sammen, hvad enten det er i en plantekasse udendørs eller indendørs. Det har ingen betydning, om det er i boligforeningen, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted – det styrker både fællesskab og nærheden til fødevarerne, når vi dyrker planter og grøntsager i fællesskab.

Hvis du selv vil i gang med at dyrke grønne arealer, kan du kigge lidt rundt her på siden og forhåbentligt få gode idéer til dine egne projekter. På siden finder du blandt andet opskrifter og guides til urban gardening, og i vores webshop kan du lade dig inspirere af vores udvalg af bæredygtige plantekasser til udendørs og indendørs brug. Du kan også finde vores bog ”TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen” på biblioteket, eller i vores webshop. Både som papir og e-bog, og i en pixieudgave med 10 gør-det-selv guides.

TagTomat – vejen til grønne fællesskaber

TagTomat er en lille virksomhed, som er grundlagt på et ønske om at fremme bæredygtige, grønne fællesskaber i byens rum. Vi dyrker ud fra økologiske principper, og med inspiration fra open source-bevægelsen deler vi vores viden om grønt gør-det-selv, så andre også kan finde glæde og inspiration i at skabe grønnere omgivelser.

Virksomheden startede i 2011 på Nørrebro, da arkitekt og bybonde Mads Boserup Lauritsen første gang forsøgte sig med dyrkning af grøntsager i selvvandende plantekasser – udendørs på taget af et skraldeskur hjemme i baggården. Siden har TagTomat fået vokseværk. Virksomheden er blevet udvidet med et grønt værksted i Københavns Nordvestkvarter, og de grønne oaser og fællesskaber har spredt sig til andre dele af byen. Vi har Showroom i baggården hvor det hele startede, som du er mere end velkommen til at besøge. Ring eventuelt i forvejen for en aftale.

Brug vores plantekasse udendørs og indendørs

Med vores specialdesignede plantekasser kan du og dine kollegaer, naboer eller venner nemt komme i gang med at skabe liv omkring jer. Vi har et bredt udvalg af plantekasser til både udendørs og indendørs brug, så der er rig mulighed for at gøre jeres kontor, terrasse, baggård, altan eller taghave lidt grønnere – samtidig med at I vokser og lærer sammen. Så skal du bruge en plantekasse udendørs, så tøv ikke med at kontakte os.

Bæredygtig jord til dine plantekasser

Vi samarbejder med nogle af landets bedste jordproducenter, og skal du bruge jord til dine eksisterende plantekasser og højbede, eller har du brug for vejledning i hvilken jordblanding du skal bruge til dit kommende projekt kan du finde viden i vores webshop under ”jord”. Vores jord består af komposteret hestemøg fra Champost, og i vores webshop under ”jord”.leveres selvfølgelig i hele landet til din kantsten. Vi har mange forskellige jordblandinger der kan matche dit behov, og afhængigt af omfang leveres de i bigbags eller sække. Vi har både jord til din plantekasse udendørs og indendørs.

Hvis du vil vide mere

Hos TagTomat satser vi på bæredygtighed og funktionalitet, og alle produkter er så vidt muligt produceret lokalt på vores eget værksted. Vores arbejde har fællesskabet som udgangspunkt, og vi tror på, at vi lærer af hinanden, når vi skaber sammen.

Hvis du selv vil se, hvordan urban gardening og plantekasser til udendørs brug kan give fornyet liv og charme til byrum, er du altid velkommen forbi vores showroom på Husumgade 2 på Nørrebro. Vi hører også gerne fra dig, hvis du selv har en idé. Vi ligger tæt på Assistentens Kirkegård og et stenkast fra Nørrebrogade og Jægersborgade.

Du skal også være velkommen til ringe til os på tlf. 71 99 19 66. 

ps. Del gerne dine billeder af hvordan du har brugt en plantekasse udendørs med #TagTomat på Instagram.

Klik her og gå på opdagelse i udvalget af udendørs plantekasser

Fra brosten til blomsterflor og hygge med plantekassebænk

Skal vi designe urbane rum for jer med vores plantekasser?

Kontakt os på:

Einfo@tagtomat.dk
M+4571991966