Plantekasse indendørs

Vil du gerne have grønt liv i hjemmet, institutionen eller arbejdspladsen, kan vi hos TagTomat tilbyde plantekasser, der kan indgå i ethvert miljø.
||||

En indendørs plantekasse kan skabe farve og hygge i et hjem eller på en arbejdsplads. Det er en oplagt mulighed for at få et grønnere hjem, institution eller virksomhed, som ovenikøbet er sundere at opholde sig i.

Æstetik og funktionalitet

Planter giver ikke kun hygge og farve, men bidrager også med mere ilt til et lokale. Et friskt indeklima med iltrig luft er særligt vigtigt, når man arbejder på kontor og skal koncentrere sig i mange timer ad gangen. Derfor har flere og flere virksomheder i dag fået øjnene op for brugen af grønne elementer i indretningen, som fx indendørs plantekasser eller plantevægge, med det formål at skabe et bedre indeklima.  

Hos TagTomat har vi grønne fingre og et skarpt øje for design og æstetiske planteløsninger. Vi kan derfor hjælpe dig til at finde de rigtige, grønne løsninger til dit hjem eller din arbejdsplads. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vores produkter kan anvendes både inde og ude.

Vores plante-produkter

Hos TagTomat tilbyder vi en lang række grønne produkter. Det kan være alt fra specialdesignede indendørs plantemøbler og design af taghaver til plantevægge, selvvandende plantekasser og kørestolsegnede højbede. Vi udvikler, designer og bygger selv de forskellige løsninger, så de kommer til at passe nøjagtigt til dine ønsker, drømme og behov. Ved større ordre vil vores netværk af danske produktionsskoler producere ordrerne. Alle vores produkter er ”Made in Denmark”.

Vi har en stor viden om og erfaring med at sammensætte planter og integrere grønt liv i indretningen. Vi kan hjælpe dig til at designe dit hjem, dit udendørsareal eller din arbejdsplads med for eksempel plantekasser, en plantevæg eller forskellige speciallavede møblementer.

Planter og blomster har en gavnlig effekt på både krop og sind, og flere og flere virksomheder tilvælger derfor indendørs plantekasser på arbejdspladsen. Planterne i vores plantekasser kan både være med til at rense luften i et rum og fjerne sundhedsskadelige stoffer.NASA undersøger løbende hvilke typer af planter der giver deres astronauter de optimale luftforhold under ders ophold i rummet, og vi lader os kraftigt inspirere af NASAs forskning.

Hos TagTomat hjælper vi dig med både idé og produktudvikling. Vi designer og indretter også fælleshaver, hvor vi eksempelvis skaber unikke og hyggelige gårdhavemiljøer og laver grønne, bæredygtige fællesskaber.

Kontakt TagTomat for mere info

Vil du bestille en flot indendørs plantekasse, en plantevæg, en KøkkenKasse, et PlanteStativ eller et andet produkt, der kan bringe liv og farve til dine rum, er du altid velkommen til at gøre det via vores webshop.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 71 99 19 66 eller besøg os i vores showroom på Husumgade 2, 2200 København N.

Hvordan skal din indendørs plantekasse se ud? – Find den i vores shop!

||||

Plantekasser, planter og meget mere

Kig forbi vores butik og bliv inspireret til grønne oplevelser.

TagTomat’s butik og showroom på jagtvej 59.