Afhentning fredage fra kl. 9-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Plantekasse indendørs

Vil du gerne have grønt liv i hjemmet, institutionen eller arbejdspladsen, kan vi hos TagTomat tilbyde plantekasser, der kan indgå i ethvert miljø.

En indendørs plantekasse kan skabe farve og hygge i et hjem eller på en arbejdsplads. Det er en oplagt mulighed for at få et grønnere hjem, institution eller virksomhed, som ovenikøbet er sundere at opholde sig i.

Både æstetik og funktionalitet

Planter giver ikke kun hygge og farve, men bidrager også med mere ilt til et lokale. Et friskt indeklima med iltrig luft er særligt vigtigt, når man arbejder på kontor og skal koncentrere sig i mange timer ad gangen.

Derfor har flere og flere virksomheder i dag fået øjnene op for brugen af grønne elementer i indretningen, som fx indendørs plantekasser eller plantevægge, med det formål at skabe et bedre indeklima.

Skræddersyet og multifunktionelt

Hos TagTomat har vi grønne fingre og et skarpt øje for design og æstetiske planteløsninger. Vores produkter er skabt til at blive brugt både inde og ude, og vi laver gerne skræddersyede løsninger til dit rum.

Hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige, grønne løsninger til dit hjem eller din arbejdsplads, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information eller for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vil du vide mere?

Bredt produktsortiment – mange løsninger

Hos TagTomat tilbyder vi en lang række grønne produkter. Det kan være alt fra specialdesignede indendørs plantemøbler og design af taghaver til plantevægge, selvvandende plantekasser og kørestolsegnede højbede.

Vi udvikler, designer og bygger selv de forskellige løsninger, så de kommer til at passe nøjagtigt til dine ønsker, drømme og behov.

Ved større ordrer vil vores netværk af danske produktionsskoler producere ordrerne. Alle vores produkter er Made in Denmark.

Brug vores erfaring til dit design

Vi har en stor viden om og erfaring med at sammensætte planter og integrere grønt liv i indretningen.

Vi kan hjælpe dig til at designe dit hjem, dit udendørsareal eller din arbejdsplads med for eksempel plantekasser, en plantevæg eller forskellige speciallavede møblementer.

Hos TagTomat hjælper vi dig med både idé- og produktudvikling. Vi designer og indretter også fælleshaver, hvor vi eksempelvis skaber unikke og hyggelige gårdhavemiljøer og laver grønne, bæredygtige fællesskaber.

Planter hjælper din hjerne

Planter og blomster har en gavnlig effekt på både krop og sind, og flere og flere virksomheder tilvælger derfor indendørs plantekasser på arbejdspladsen.

De planter, vi i TagTomat bruger i vores plantekasser, kan både være med til at rense luften i et rum og fjerne sundhedsskadelige stoffer.

I vores plantevalg lader vi os kraftigt inspirere af NASA’s forskning, der løbende undersøger, hvilke typer af planter der giver deres astronauter de optimale luftforhold under deres ophold i rummet.

Standard- eller specialmål?

Vil du bestille en flot indendørs plantekasse, en plantevæg, en KøkkenKasse, et PlanteStativ eller et andet produkt, der kan bringe liv og farve til dine rum, er du altid velkommen til at gøre det via vores webshop. Der finder du et bredt udvalg af løsninger i vores standardmål.

Er du derimod på udkig efter noget på specialmål eller et anderledes design tilpasset dit hjem eller arbejdsplads, eller har du spørgsmål til vores ydelser og produkter, så kontakt os.

Skal vi designe din planteløsning?