Webshop

Webshop og inspiration

TagTomat

Grønne fingre og skaberglæde siden 2011

Grønne fællesskaber

I byen og på arbejdspladser

Havedesign

På jorden og i højderne

Dansk design

Lokal produktion og kreative løsninger

Favoritter i webshoppen


TagTomat arbejder for at skabe bæredygtige byer, hvor fællesskaber spirer omkring urbane haver, og byens restmaterialer upcycles og får nyt liv med en cirkulær æstetik.

Vi er en god blanding af konsulentfirma og butik, der med en bred vifte af stærke grønne fagligheder altid er friske på at udvikle nye projekter og produkter. Hvis du også vil have flere grønne oplevelser i din hverdag, nærværende firmagaver til dine ansatte eller gratis inspiration, så find mere info på hjemmesiden her, tjek vores webshop ud, eller kom forbi vores butik/showroom på Nørrebro i København.


Åbningstider og Click and collect på Jagtvej 59 – du får en mail når varen er klar til afhentning:

Vi er på adressen næsten alle hverdage fra 9-16, og butikken har åbent for fysisk salg fredage fra kl. 12-17 i januar og februar måned.

Forsendelser og afhentning:

Vi sender med PostNord alle hverdage, og kan du ikke afhente din ordre i ovenstående tidsrum, kan du aftale afhentning af din ordre på telefon 7199 1966, så finder vi en løsning på dine ønsker.

 

Seneste nyt

Seneste projekter

Kongens Køkkenhave

En ambitiøs byhave med et simpelt koncept. En fast ugentlig havedag, 26 udendørs bede, et drivhus fra Juliana og virkelyst var ingredienserne til et fint dyrkningsfællesskab i 3 sæsoner fra 2015 til 2017.

Læs casen

Skal vi samarbejde om jeres næste projekt?

Kontakt os  ​