Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

TagTomat’s hjemmeskole

Vi har lavet en række forskellige hjemmeskolekits til dig, der gerne vil lave nogle meningsfulde og lærerige praktiske aktiviteter med dine børn i jeres hjemmeskole. I lærer noget om naturen, og om hvordan vi kan passe bedre på vores ressourcer. Til hvert forløb hører inspiration til emner og opgaver, I kan arbejde med, som på forskellig vis taler ind i skolens læringsmål.

Udover at være lærerige og give hands-on erfaring, er de praktiske aktiviteter sjove og hyggelige. Hvis du har mindre børn, som går i indskoling eller mellemtrin, skal I lave dem sammen. Har du større børn i udskolingen, kan de lave dem på egen hånd.

Velkommen til vores hjemmeskole

Forløbene her er til dig, der skal hjemmeskole dine børn, og mangler inspiration til nogle hyggelige, nærværende og lærerige aktiviteter.

Alle varianter har flere overordnede læringsmål: At lære noget om naturen og om hvordan vi kan passe bedre på vores ressourcer. Til hvert hjemmeskoleforløb hører en eller flere praktiske aktiviteter, som giver hands-on erfaring, og som samtidig er sjov og hyggeligt. Herudover får du inspiration til opgaver, I kan lave i forbindelse med aktiviteten, som taler ind i skolens læringsmål. Hvis du har mindre børn, som går i indskoling eller mellemtrin, skal I lave aktiviteterne sammen. Har du større børn i udskolingen, kan de lave dem på egen hånd.

Du kan læse mere om de forskellige forløb ved at trykke videre på billederne længere nede. Til hvert forløb har vi desuden sammensat to hjemmeskolekits – et lille og et stort med de ting, I skal bruge. Du kan finde dem i vores webshop her.

Grøn front og god fornøjelse!

Se mere om de enkelte forløb her

Hjemmeskole: Forløb 1 – bier, blomster & bivokswraps

Hjemmeskole: Forløb 1 – bier, blomster & bivokswraps

Forløbet her har fokus på bier og blomster. I kommer til at arbejde med de egenskaber, der er i honning og bivoks, hvad vi kan gøre for at forbedre vilkårene for de andre bestøvende insekter, vi har i Danmark, og hvordan vi som mennesker også kan spise blomster. Som en del af forløbet skal I lave jeres egne bivokswraps og sprede blomster i byen.

Hjemmeskole: Forløb 2 – mikrogrønt og urter

Hjemmeskole: Forløb 2 – mikrogrønt og urter

Forløbet her har fokus på planters vækst og dyrkning i byen. Gennem dyrkning af mikrogrønt kommer I til at følge spiring og vækst helt tæt på. Herudover kommer I til at arbejde med planters opbygning, livscyklus og hvordan fødevareproduktion kan finde plads i byen.

Hjemmeskole: Forløb 3 – svampe og svampedyrkning

Hjemmeskole: Forløb 3 – svampe og svampedyrkning

Forløbet her har fokus på svampenes forunderlige verden. Gennem dyrkning af spiselige svampe kommer I helt tæt på deres vækst. Herudover kommer I til at arbejde med svampenes rolle i vores økosystemer og hverdag.

Hjemmeskole: Forløb 4 – køkkenhaven

Hjemmeskole: Forløb 4 – køkkenhaven

Forløbet her har fokus på dyrkning af spiselige grønt i køkkenhaven. Gennem opgaver omkring økologiske dyrkningsmetoder og forspiring af forskellige grøntsager, som I senere kan plante ud i jeres køkkenhave, kommer I godt i gang med jeres egen dyrkning samtidig med at I lærer om naturens processer.

Her kan du finde det grej, I har brug for: