Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 3-5 hverdage. - Hent i butikken på Jagtvej fredage kl. 9-15. - Mobilepay, kort og EAN.

Særlige frøposer

Skræddersyet til dig

SvampeBox

Dyrk spiselige svampe i køkkenet !!!

Nye tomatfrø

Mere end 30 sorter

TagTomat

Grønne fingre og skaberglæde siden 2011

Grønne byrum

På jorden og i højderne

Dansk design

Lokal produktion og kreative løsninger

Grønne fællesskaber

I byen og på arbejdspladser


Åbningstider, forsendelser og afhentning:

Webshoppen har altid åbent, og vi sender med PostNord.
Forsendelse er gratis for de små produkter (0-2 kg), hvis du køber over 300kr.

Du kan også vælge “afhentning” og komme forbi vores showroom på Jagtvej 59.
Du får en mail, når din ordre er klar til afhentning, og vi er her næsten alle hverdage ml. kl. 8.30-15.30. Ring evt. på +45 7199 1966 inden, du kommer, hvis du vil være helt sikker.

Vi har valgt at lukke vores strøgsalg, og arbejder i stedet på nye koncepter à la Faglig Fredag, kursusdage og andet, som giver dig mulighed for at tage del i vores dyrkningsfællesskab. Følg med i vores nyhedsbrev for mere info.


Favoritter i webshoppen


TagTomat arbejder for at skabe bæredygtige byer, hvor fællesskaber spirer omkring urbane haver, og byens restmaterialer upcycles og får nyt liv med en cirkulær æstetik.

Vi er en god blanding af konsulentfirma og butik, der med en bred vifte af stærke grønne fagligheder altid er friske på at udvikle nye projekter og produkter. Hvis du også vil have flere grønne oplevelser i din hverdag, nærværende firmagaver til dine ansatte eller gratis inspiration, så find mere info på hjemmesiden her, tjek vores webshop ud, eller kom forbi vores butik/showroom på Nørrebro i København.


Et udvalg af vores ydelser

Seneste projekter

Kongens Køkkenhave

En ambitiøs byhave med et simpelt koncept. En fast ugentlig havedag, 26 udendørs bede, et drivhus fra Juliana og virkelyst var ingredienserne til et fint dyrkningsfællesskab i 3 sæsoner fra 2015 til 2017.

Læs casen

Seneste nyt

Nyt showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

Nyt showroom: Åbningsfest d. 28. april 2023

Vores showroom har fået nyt format – både i måden vi bruger det på, og helt bogstaveligt med nye farver og indretning. Det vil vi gerne fejre sammen med jer. Om formiddagen holder vi vores første Faglige Fredag for jer, der arbejder med dagens emner, og kl. 14 åbner vi dørene for fest og fejring med jazz, frøbomber, forspiring, tur i taghaven og godt til ganen!

Skal vi samarbejde om jeres næste projekt?

Kontakt os  ​