Afhentning fredage fra kl. 12-15 på Jagtvej 59 - Fri fragt til pakkeshop for ordre over 300 kr. (0-2kg) - Hurtig levering 1-3 hverdage. - Mobilepay, kort og EAN.

Særlige frøposer

Skræddersyet til dig

SvampeBox

Dyrk spiselige svampe i køkkenet !!!

Nye tomatfrø

Mere end 30 sorter

TagTomat

Grønne fingre og skaberglæde siden 2011

Grønne byrum

På jorden og i højderne

Dansk design

Lokal produktion og kreative løsninger

Grønne fællesskaber

I byen og på arbejdspladser


Åbningstider, forsendelser og afhentning:

Webshoppen har altid åbent, og vi sender med PostNord.
Forsendelse er gratis for de små produkter (0-2 kg), hvis du køber over 300kr.

Du kan også vælge “afhentning” og komme forbi vores showroom på Jagtvej 59.
Du får en mail, når din ordre er klar til afhentning, og vi er her næsten alle hverdage ml. kl. 8.30-15.30. Ring evt. på +45 7199 1966 inden, du kommer, hvis du vil være helt sikker.

Vi har valgt at lukke vores strøgsalg, og arbejder i stedet på nye koncepter à la Faglig Fredag, kursusdage og andet, som giver dig mulighed for at tage del i vores dyrkningsfællesskab. Følg med i vores nyhedsbrev for mere info.


Favoritter i webshoppen


TagTomat arbejder for at skabe bæredygtige byer, hvor fællesskaber spirer omkring urbane haver, og byens restmaterialer upcycles og får nyt liv med en cirkulær æstetik.

Vi er en god blanding af konsulentfirma og butik, der med en bred vifte af stærke grønne fagligheder altid er friske på at udvikle nye projekter og produkter. Hvis du også vil have flere grønne oplevelser i din hverdag, nærværende firmagaver til dine ansatte eller gratis inspiration, så find mere info på hjemmesiden her, tjek vores webshop ud, eller kom forbi vores butik/showroom på Nørrebro i København.


Et udvalg af vores ydelser

Seneste projekter

Ansvars kokke henter inspiration og urter fra spiselig taghave

Ansvars kokke henter inspiration og urter fra spiselig taghave

På Restaurant Ansvar – Greenery Lab er grøn gastronomi i højsædet, og de går ikke på kompromis med smag, kvalitet eller kreativitet. I en stor spiselig taghave à la TAGTOMAT kan restaurantens kokke og øvrige personale få alt fra gode idéer til friskt grønt og sommerblomster.

Ørestad Gymnasium satser stort på grønt fællesskab og grøn læring

Ørestad Gymnasium satser stort på grønt fællesskab og grøn læring

På toppen af Ørestad Gymnasium har TAGTOMAT sammen med arkitektfirmaet Arkitema forvandlet en kedelig brandvej til et levende læringsrum. Det grønne fællesskab stortrives på tagterrassen, hvor elever og lærere har nærmest uendelige muligheder for biobaseret læring og leg i hverdagen.

Kongens Køkkenhave

En ambitiøs byhave med et simpelt koncept. En fast ugentlig havedag, 26 udendørs bede, et drivhus fra Juliana og virkelyst var ingredienserne til et fint dyrkningsfællesskab i 3 sæsoner fra 2015 til 2017.

Læs casen

Seneste nyt

Ompotning af tomatplanter

Ompotning af tomatplanter

Allerede kort tid efter du har sået dine tomatfrø, er det tid til at tænke på at skulle prikle dem om i deres egen lille beholder, så de får en god start på væksten. Tomatfrø spirer nemlig typisk allerede efter 4-10 dage og kommer hurtigt fra start. Her er det vigtigt, at planternes vækst ikke går i stå. Læs med videre om, hvornår og hvordan vi ompotter vores tomatplanter.

Nytårstale til køkkenhaven (og min farmor)

Nytårstale til køkkenhaven (og min farmor)

En nytårstale om køkkenhavens historiske vingesus, spirende drømme for fremtiden, kruspersille og tomater. En hyldest til køkkenhaven (og hans farmor) fra Mads til dig.

Skal vi samarbejde om jeres næste projekt?

Kontakt os  ​